Complete web developer course

De la 224 euro la 12 euro. Oferta pare buna, as cumpara pachetul, insa e ceva in filmuletul de prezentare care ma da inapoi, si anume faptul ca e facut dupa calapodul tipic si iti spune ce vrei sa auzi. Pe de alta parte vad ca acopera destul de mult… Ce parere aveti?

1 Like

L-am cumparat eu acum ceva vreme. Nu este nicidecum un curs complet despre web development, ci doar o introducere.

Cursurile cu adevarat calitative costa si necesita timp indelungat de studiu si lucru. Un exemplu bun mi se pare acesta: https://learn.modern-developer.com/.(nu am cumparat niciun path de la el pentru ca nu-mi permit, dar se vede diferenta doar din prezentare, iar materialele lui oferite gratis sunt foarte bune).

Si deci, il recomanzi sau nu? :smiley:

Ti-am raspuns, cursul nu este un ghid complet cum spune titlul, ci doar o introducere in web development. Daca asta vrei, e ok, dar poti gasi si pe google aceleasi informatii cu putin efort.

1 Like

insa pentru un incepator este ok ,ce zici? ,am 1 saptamana de cand m-am apucat si ma gandesc daca e ok cursu ala pentru mine

@Raul_Catalin, @pantelimonfl: Îl recomand* eu, dar cu o singură condiție: să nu iei tot ce auzi/vezi acolo de bun.

Poate folosi ca o bază? Cu siguranță. Doar că este important totuși ca, după ce termini cursul, să petreci cel puțin la fel de mult timp încercând și căutând atât tehnicile prezentate cât și tehnici noi/alternative.

*De menționat totuși că nu am vizionat mai mult de vreo 20 secunde din preview :smile:

2 Likes

Si eu zic ca merita, atat timp cat te vei tine de el. Ar fi frumos sa incerci sa faci si tu ce zice/face nenea in curs si numai.

Am descoperit pe udemy ca daca adaugi &couponCode=SPRING1010 dupa fiecare link iti da acea reducere. Oare se chiar se aplica pentru toate sau e teapa?

Au astfel de promoții în fiecare sezon sau în preajma fiecărei sărbători mari (a fost și de crăciun, ziua recunoștinței șamd)

Get a one time festival offer on the course
Get the course priced at $229 for just $6 with all the updates that you would get in days to come.
udemy.com/the-ultimate-android-tutorial/
Use - festival6

(Tipul are un accent mai ciudat , dar intelegi cat de cat)