Constanța DevForum (Beer) Meet 2016 - Vineri, 5 August

Întâlnirea este vineri, 5 august, ora 17, la Le Premier

Pentru că sunt un organizator atât de bun (not) de evenimente, a ieșit un talmeș balmeș minunat, plin de poll-uri fără sens :slight_smile:

@navaru a venit cu sugestia de a deschide un nou topic, deci a ieșit ăsta. Să sperăm că acum e (mai) bine.

Prin urmare, propunerea mea este ca întâlnirea să fie sâmbătă, 6 august, ora 17, la Le Premier.

Cei care și-au anunțat prezența sunt în poll-ul anterior sunt: @Cristi_Nebunu @andreitelteu @beng @dakull @andySF @navaru

@Cosmin @msd sunt indeciși :slight_smile:

Poll-uri mai jos.

1 Like

RSVP:

  • Prezent
  • Absent

0 participanți

Ziua:

  • vineri, 5 august
  • sâmbătă, 6 august

0 participanți

Ora:

  • 16:00
  • 17:00
  • 18:00

0 participanți

Mai vine cineva din Bucuresti? Pentru sambata voi mai avea 3 locuri libere in masina.

Vineri seara voi fi in Constanta, dar sambata seara eu treb sa ajung inapoi in Bucuresti, deci daca ramane pana la urma pe vineri, vin, altfel din pacate nu :frowning:

Am dat RSVP pt vineri, daca se decide sambata @iamntz poti sa-mi scoti votul din acel poll

@Cristi_Nebunu @iamntz ditto.

Pentru că majoritatea a votat Vineri, rămâne așa.

Așadar, mâine seară, începând cu ora 17, vă aștept la Le Premier.


Îmi pare rău @beng, ai fost singurul care voia sâmbătă.

4 Likes

M-am trezit cam tarziu sa intreb, dar e rezervare facuta sau ne asezam unde gasim loc :slight_smile: ?

E rezervare pe numele meu.

Multa distractie, sa faceti poze si sa beti si pentru noi bere de aceea buna la malul marii.

1 Like

Eu o sa intarzii, pana nimeresc localul. Nu cunosc deloc zona aia.

@andreitelteu recomand taxi te duce unde trebuie

1 Like

have: max(fun) ;

Cartoful meu nu știe să facă poze mai bune de atât, așa că… asta avem :slight_smile:

14 Likes

Aceasta este cea mai buna poza a mea pana in prezent.

@Alexandru_Stefan imi place ca este protected under copyright laws :sunny: