Nu stie cineva cum ii pot contacta pe Google Romania email sau telefonic ca vreau sa imi recuperez contul ca de cateva saptamani nu imi mai pot folosi contul meu google ca imi spune confirma identitatea si cand cer sa imi vina codul acela prin sms imi spune ca a fost folosit de multe ori pentru verificare. Eu am acest cont de mai bine de 10 de ani de zile si il folosesc pe mai multe telefoane, laptop, tableta si nu am mai patit asa ceva. Pacat ca nu am fost inspirat sa am variante de rezerva cum ar fi Google Autentificator sau coduri de rezerva din 8 cifre. Va rog dati-mi ceva idee cum sa rezolv aceasta problema
Sper că n-ai număr precum în imaginea atașată…
care reprezintă un screenshot de pe un video actual de pe internet referitor la probleme din vecini.
raspuns scurt: nu poti!
raspuns lung: sunt sanse sa ii poti contacta prin intermediul suportului de la Youtube - Am avut un prieten in aceeasi situaie cand contul lui a fost spart prin Youtube. Nu avea 2FA activat si imediat dupa ce i-au furat contul, i-au schimbat parola, au pus 2FA, iar recuperarea cu “Am uitat parola” fiind imposibila.
Poți sa ne arăți un screen shot cu eroarea? Numărul tău este romanesc?
incearca dupa vr’o doua zile, ar trebui sa se deblocheze.
am vazut situatia asta si a mers de la sine pana la urma.
Asa ca un sfat foarte important, notati-va codurile de backup la 2FA in mai multe locuri, digital si offline la tot ce aveti.
Sunt oameni care au facut inchisoare aiurea fiindca si-au pierdut/li s-a furat telefonul si nu puteau accesa emailul in care aparea data si ora la care trebuia sa apara la politie/in instanta…
Poate ai asigurarea pe email si esti in spital si ti-ai pierdut telefonul, poate nu te trateaza pana nu iti suni asiguratorul… Poti sa mori sau sa ajungi in situatii foarte neplacute din cauza unor situații de genul.
Pentru a contacta in timp util Google iti trebuie un cont cu Google One pe familie.
Cred că faci confuzie între „cont blocat” și „am uitat parola”.
Dacă algoritmul decide că „you’re not worthy anymore”, poți să ai și mama cheilor de backup, că nu mai pupi acces.
Iar cel mai nasol este că poți călca strâmb în ATÂT de multe locuri (e.g. YT, adsense, adwords, gmail, photos, drive, play store, gcp[1], etc) încât nici nu știi cum să pășești fără să superi vreun if
pus aiurea…
google cloud platform ↩︎
Asta e alta treaba, din categoria nu faceti poze la copiii vostri dezbracati fiindca Google Photos va raporteaza automat la politie si va inchide contul…
asta e un sfat bun indiferent de context :))
iti faci mail cu domeniul tau si in caz de orice schimbi providerul.
da, e pe bani ca sa il ai la google, dar nu cred ca incape comparatie cand ne gandim la beneficii
ps. iar pentru a merge “liber” iti faci un cont alterantiv si iti schimbi “identitatea” (alternativa) in caz de nevoie
For your security, you can’t call Google for help to sign into your account. We don’t work with any service that claims to provide account or password support. Do not give out your passwords or verification codes.
V-am incarcat poze cu contul meu Google care imi cere confirmarea contului, dar macar daca imi cerea o poza cu mine sau cu cartea mea de identitate daca nu merge cu numarul meu de telefon care il folosesc de mai bine de 10 ani de zile.
Văd că ai setat două numere de telefon. Primești mesajul de eroare de mai sus și pentru celălalt număr ? Sau doar pentru ăsta cu 518 la sfârșit ?
So eroare asta cu a fost folosit de prea mult ori ți-a dat-o direct? Sau ai încercat de câteva ori și nu primeai sms.
Am doua numere de telefon si am primit eroare la amandoua numere de telefon
Am incercat de mai multe ori si nu am primit sms
Alex da-mi un PM, s-ar putea sa te pot ajuta eu.
Ma poti ajuta cu contul meu google
Da, de aia ți-am zis să îmi dai pm să discutam în privat…