Contract de mandat pentru administrator

Salut,
A facut cineva un contract de mandat pentru administrator pentru a fi SRL Micro din 2023. Am gasit un model pe e-juridic si ma intreb daca l-a folosit cineva? (am inteles ca poate fi redactat si sub semnatura privata).
Multumesc!

Dacă ai SRL sigur ai și contabil. De ce nu intrebi direct?

1 Like

Am intrebat. Contabilul nu se ocupa cu redactarea acestui act si mi-a recomandat sa il fac singur sau sa cer ajutorului unui avocat. Am primit o cotatie de peste 1500 de lei pentru redactarea acestui act de la avocat si imi pare cam mult odata ce legal ai dreptul sa il faci si singur.
Intrebarea mea e daca cineva si-a facut singur acest contract (utilizand un model disponibil public) sau l-a redactat un avocat cu pretul de rigoare.

Din cate imi amintesc l-am facut la infiintarea SRL-ului.

L-ai facut special pentru a indeplini conditia de SRL micro din 2023, recomanzi vreo firma juridica pentru asta? Multumesc!

M-am uitat acum si nu este exact ceea ce ai tu nevoie. Ai putea pune un link cu informatii despre acest document/cerinta cu referire la micro din 2023?

Contractul de mandat e unul oricare de pe net, cum nu te va verifica nimeni poți pune orice în el doar să existe.

CIM-ul e mai complicat, in special cu telemunca.

1 Like

De pe internet:

SRL micro daca:
“Minim 1 salariat cu normă întreagă sau încheierea unui contract de mandat pentru administrator, care să prevadă o remunerație egală cu salariul minim brut pe țară”

1 Like

Recomand sa va uitati la acesti videoclip despre schimbarile fiscale. Vorbeste putin si despre contractul de mandat.

3 Likes