Cum impachetez un simplu webview intr-un OS X App?

,

Spre exemplu am site-ul trello.com, vreau sa creez un app de OS X care sa-l deschida intr-un webview (nativ OS X) care sa permita cmd + tab intre apps.

30Mb sau mai mult are un simplu app de android in zilele astea

1 Like

Vezi daca mai merge http://fluidapp.com/

(post withdrawn by author, will be automatically deleted in 24 hours unless flagged)

Ai incercat sa faci o aplicatie OS X cu un WebView ?


http://www.lostdecadegames.com/how-to-embed-html5-into-a-native-mac-osx-app/

Alte info:

Link
Link
Link

1 Like

Cand zici

Chrome Apps - nu permite cmd + tab

Te referi la Chrome Package App ? E altceva decat extensii.

Intr-un Chrome Package App poti pune un element webview, poti incarca in el Trello si poti injecta css-ul tau cred.

1 Like

Da, cmd+tab nu face switch-ul intre Chrome Apps , trebuie sa folosesc `cmd+``

OK, I am fucked, tre’ sa invat Objective-C, nu-mi dau seama cum se face… speram sa ma descurc cu copy / paste.

o alta optiune e sa folosesti ceva de genul Grease Monkey sa injectezi CSS-ul.

1 Like

ar mai fi si automator workflows - tested in el capitan

3 Likes

Pentru OS X: https://github.com/lucianmarin/sublevel-osx
Pentru iOS: https://github.com/lucianmarin/sublevel-ios

Scrise în Swift pentru Sublevel. Enjoy!

1 Like

Să nu uităm de cordova :smile:

ar mai fi si nwjs - exemplu

1 Like

Care, daca nu ma insel, permite crearea de binaries pentru Windows, Linux si OS X…

Sau ai putea încerca Xamarin. C# e mai ușor de învățat decât Objective-C…

1 Like

Sau ai putea încerca Xamarin. C# e mai ușor de învățat decât Objective-C…

dar iti trebuie licenta

Există versiunea Starter, care e gratuită.

În cazul în care Starter nu oferă ce trebuie, versiunea Indie costă 25 $/lună, adică mai puțin de 30% din cât cheltuie un fumător obișnuit. Fumatul e un viciu pe când asta e o unealtă cu ocazia folosirii căreia mai și înveți ceva nou. Dacă un fumător își permite să investească în țigări, atunci și un programator își permite să investească în unelte atât de ieftine, măcar pentru o lună, nu crezi?

2 Likes

Voi vă dați seama că @navaru are nevoie de un wrapper pentru <iframe src="//trello.com"></iframe> (literalmente!) iar voi îi sugerați să învețe ObjC, C#, să cumpere licențe?

2 Likes

Tocmai mi-am amintit de ceva ce-am citit mai demult (nu folosesc Mac, deci n-am încercat) Building OS X Apps with JavaScript

@iamntz Ce vrea el e un strop mai mult decât un iframe și a ajuns singur la concluzia că trebuie să învețe ObjC; eu doar i-am sugerat o alternativă mai ușoară: C#. Discuția despre licență era un caz extrem și probabil nu va avea nevoie de așa ceva, dar, chiar dacă ar avea, tot nu mi se pare ceva absurd. (Aș plăti 25$ decât să învăț nebunia care-i ObjC) :stuck_out_tongue:

1 Like

La mine merge, am Mavericks si ultima versiune de Chrome.
Eu am tastura de PC, si fac Windows key + Tab.
Nu are cum sa nu mearga, fereastra unei Chrome package app e o fereastra nativa top level.

1 Like