Cam zero sanse sa le faci sa mearga pe Android daca nu exista deja o aplicatie care sa functioneze/un API la imprimanta care sa nu necesite un driver (bluetooth sau wifi)
Sunt multe laptop-uri/tablete cu touch screen refurbished daca costul e o problema.
Emulatoarele nu sunt o solutie stabila/profesionala.
Cam care e budgetul per dispozitiv la care te aștepți?
Trebuie neapărat să fie portabile? Dacă nu, atunci poți căuta display-uri cu touch, pe la ~ 130 euro găsești monitor de 16" cu touch (asta pe Amazon, sigur găsești chinezisme mai ieftine). Și apoi le poți conecta la ceva calculator mic (gen Intel NUC sau altele asemănătoare). Găsești monitoare de genul și refurbished probabil
Altă variantă ar fi să ai imprimanta conectată la un PC cu Windows, și de pe tablete Android să oferi access la Windows cu VNC (un pic mai greu de setat și securizată, dar doable în teorie).
Câte imprimante și câte “tablete” ai? E o imprimantă la 20 de terminale, sau ai 20 de imprimante?
Varianta de laptop vechi nu e rea.
Total de acord. Aș adăuga că cel mai probabil nu vrei să oferi suport la așa ceva…
Nu ai o solutie simpla, trebuie sa cumperi ori hardware de Windows ori faci aplicatia cross-platform. Emulatorul e pentru hobby, sunt sanse mari sa creeze probleme in productie.
Costul vine de la Microsoft. Tot ce inseamna Windows inseamna licente platite si investitie. De exemplu sistemele POS cu touch screen sunt ori un calculator Windows cu monitor si cablu USB ori tablete cu soft dedicat. Ca sa faci calculatorul portabil nu e simplu.
Ori investesti in software zeci de mii de euro ori cumperi tablete de Windows.
Sunt imprimante termine care sunt cu placa de retea si trimiti un ZPL2 si merge trimis codul prin rest api… Nu e mai simplu sa te uiti la imprimanta si nu la tableta?
Acest dispozitiv face parte dintr-o solutie de digitalizare si automatizare intr-un mediu semi-industrial unde mai toti parametrii de ambient sunt … industriali. Adica praf si pulbere, umiditate si temperaturi cu diferente de pana la 500% in decurs de 24h, etc.
Solutia pentru care am optat este un panou industrial cu touchscreen care vine preinstalat cu Windows.
Am comandat de pe Alibaba ceva care se numeste panou industrial open frame de 17inch, cu i3 3rd gen, 8gb, 128ssd pentru care am platit 550$ - acum astept sa vad care or fi costurile vamale.
Alta solutie nu pare sa am avand in vedere toate constrangerile.
@alex.io - Este nevoie de minimum 14 inch pentru ca se apasa pe ecran de la o distanta de 60-70cm si apasarea trebuie sa fie cat de cat precisa.
@mangusta86 - Este o idee foarte interesanta asta cu imprimanta, insa este nevoie de display pentru ca utilizatorul face selectii pe ecran pentru fiecare print.