Cursurile Udemy costă $17 (Black Friday)

Nu chiar freebie, dar discount tot este :smile:

https://www.udemy.com/courses/featured/`

3 Likes

Nu prea as recomanda Udemy:

https://twitter.com/jeffrey_way/status/649933605305774081

Jeffrey Way aka laracasts.com

Cred că e un pic dificil ca cei de la Udemy să vizioneze toate filmele (sau măcar bucăți din toate) pentru a stabili dacă-s furate sau nu.

Or fi alte probleme, dar nu cred că-i poți acuza de rea voință, pentru că se pare că au scos cursul de pe site.

1 Like

Am urmarit discutia si ce e drept cei de la Udemy au scos lectiile de pe site, dar banii au fost pastrati (din cate am inteles), ceea ce nu mi se pare normal - ar fi trebui ori dati inapoi utilizatorilor ori lui Jeffrey. Acesta din urma chiar a zis ca renunta la ei, dar macar sa ii doneze catre o fundatie.

Daca este a 3-a oara cand se intampla ar trebui sa fie un semnal pentru cei de la Udemy. Cu un control mai riguros al lectiilor care sunt postate ar evita astfel de probleme destul de sensibile.

2 Likes

Continuarea este asta:

https://twitter.com/jeffrey_way/status/651215238470090754

https://twitter.com/jeffrey_way/status/651215565713870849

Pe Udemy sunt zeci de cursuri furate. Zeci.

Si in cazul altor oameni “furati” au procedat la fel: au sters cursurile, nu au zis ne pare rau, doar “da-ne in judecata daca vrei banii”.

2 Likes

Per total Udemy e cam de rahat pt instructori, dar e f avantajos pentru studenți, că prinzi numai chestii la prețuri derizorii :). Dar na, partea bună e că Instructorii au ca alternativă Teachable (Fostul UseFedora)

PS: @iamntz nu ar strica să fie redenumită categoria Freebies and Big Discounts sau ceva de genul, ca să includem si chestiile astea care sunt Flash Sales.

2 Likes

[quote=“gabingm, post:6, topic:2280”]
PS: @iamntz nu ar strica să fie redenumită categoria Freebies and Big Discounts sau ceva de genul, ca să includem si chestiile astea care sunt Flash Sales.
[/quote]Si ca subcategorii sa aiba Freebies si Big Discounts, just for the sake of order in the chaos.

Nu pot spune ca am avut mare noroc cu Udemy… mai mult am avut cu youtube, care-i complet gratuit…

Depinde foarte mult ce cauți, la cursuri mai ai avantajul că ai și ceva support din partea Instructorilor, eventual update-uri, dar sunt de acord că găsești aproape tot ce vrei pe Youtube.

mai e un aspect pe care mulți nu îl iau în considerare, să găsești tot ce ai nevoie într-o formă organizată/secvențială necesită destul de mult timp și cumva faptul că plătesti un 10-20$ pe un curs, elimină fix această risipă de timp sau mai degrabă o compensezi :smile:

2 Likes

Drama continuă:

3 Likes

La orice curs de aici https://www.udemy.com/user/eduonix/ se poate adauga cuponul ca parametru in GET &couponCode=CHRISTMAS15 pentru a ajunge la 9 Euro exemplu https://www.udemy.com/build-apps-with-reactjs-the-complete-course/&couponCode=CHRISTMAS15/

2 Likes

Cei de la Udemy au o ofertă similară cu cea de la Black Friday, care expiră în aproximativ 2 zile:
http://bit.ly/1YgVnwO.

Sunt ceva reduceri zilele astea si mi-au atras atentia 2 cursuri (mi-as face astfel si un cadou dragut de ziua mea):


Pretul e acelasi la ambele, inclin mai mult spre al doilea, datorita Node. Doar ca la primul numarul de cursanti este mult mai mare.

A parcurs cineva din intamplare vreunul dintre cele 2 cursuri sau a auzit de autori?

îți recomand mai întâi the web developer bootcamp, își merită pe deplin bănuții, iar al doilea doar ca să explorezi pleiada de tehnologii pe care le propuner Percival.

1 Like

Multumesc. Acela l-am si ales. Pana acum isi merita banii.

Good news, Bad news.

Good news: Udemy are din nou reduceri, 12€ aproape orice curs de pe site.

Ca să ți se active oferta click: http://bit.ly/1SgD5Mm (aff)

Bad news: Va fi ultima ofertă la prețul ăsta :slight_smile: (cel puțin anul ăsta, au declarat ei). Au de gând să ridice destul de mult prețurile, deci vă încurajez să vă cumpărați acum cursurile pe care vi le-ați dorit.

PS: am cont de afiliat la ei și primesc informări despre planurile de marketing.

3 Likes