De ce nu functioneaza google search console?

Buna tuturor. Am o intreabre, google mi-a indexat paginile site-ului si imi zice ca totul este ok, insa unele nu le afiseaza nicaieri pe motoarele google. am incercat si cu metoda site:exemplu.ro si tot nu apar, insa in google search console imi spune ca totul este ok. Acesta este site-ul: topelectronice.ro . Multumesc!

Vezi in sectiunea “Page indexing” daca ai neindexate si ce motive exista (apar in aceeasi sectiune mai jos).

1 Like

ajuta-l cu un sitemap. Sunt siteuri generatoare de sitemapuri, dar ai grija ca unele genereaza linkuri gresite. Am patit zilele astea

image

In zilele urmatoare, le gasesti in page indexing (screenul de la @kleampa ). Pentru notindexed, o sa ai si motivele sub chart

Daca e site nou ai nevoie de link-uri catre site ca sa incepi sa apari in search. Gaseste cateva link-uri cu autoritate. Fiecare site are un Crawl Budget. Cu cat autoritatea site-ului e mai mare cu atat si nr de pagini pentru care va ranka site-ul va fi mai mare.

Nu vreau să fiu răutăcios, dar numai mie mi s-a părut link building (spam)?
Poate nu mă pricep…

Linia dintre spam și ‘uite un link util’ e foarte subțire și blurry…

link building pe ideea de “schimb de link-uri” sau cumparate random in sidebar-ul blog-urilor da…
in schimb daca faci outreach unde trebuie si link-ul tau este potrivit in acel context, poate aduce plus valoare cititorului (si tie “beneficii” in ochii google)

pai in cazul asta nici macar nu pare ca e link :rofl: nu-i tratat ca orice text? :face_with_peeking_eye: iar forumurile parca au nofollow, nu-l ajuta la nimic, doar userii sa ia cu copy paste si sa acceseze siteul. Iar despre backlinkuri citisem pe undeva ca google intentioneaza sa le dea o importanta cat mai mica pe viitor.

Dar asa pare, a intrat, a intrebat (lasat adresa), a fugit. O fi uitat sa formateze ca link :)))

Era initial link :slight_smile:
Dar a editat
Sursa: un alt tab deschis.[1]


  1. poate ar fi bine ca history sa foe activat pt utilizatorii inregistrati. ↩︎

1 Like

poate ar fi bine ca history sa fie activat pt utilizatorii inregistrati.

Din mai multe motive, nu pot activa asta.

GDPR este motivul principal: dacă cineva scapă date care n-ar trebui, vor fi vizibile pentru restul utilizatorilor vreo 30 zile, până dispare din DB.

1 Like