Despre nemulțumirile lui sapioit

Apropo, statistic vorbind, stii, cumva, cati useri sunt blocati la un level fara a fi bannati? Sunt curios din fire… Adica intr-o poza parca mi-ai aratat ca eram blocat la lvl 1 (sau 0) si sunt curios daca sunt singurul in situatia asta…

Pentru cine e curios, totul a pornit de la un bug care facea ca atunci cand ultimul caracter din comentariul cu care incepeam o discutie era o cifra, unele tag-uri deveneau corupte, aparand drept caractere chinezesti cred.

Evident. Unul.

Pentru cine e curios, totul a pornit de la sutele de like-uri date în fiecare zi, fără să te oprești când ți-am atras atenția.

Treaba cu tag-urile a fost picătura care a umplut paharul.

1 Like

Lasă bre omul să dea like la ce vrea! :)))))

2 Likes

Lasă, dom’le, să se dea câte un like, să ajungă la toată lumea.

1 Like

Cam atat despre libertatea de exprimare pe devforum, eh? </sarcasm></sarcasm> #doublenegation
Chiar, nu exista optiunea sa nu mai fi notificat cand primesti like? Totusi, stiu ca exista ceva partial similar:
Suprimă toate notificările de la aceşti utilizatori. Partea negativa? Ceva imi spune ca ignora si reply-urile.

E democratie? Se poate vota? Parerea mea este sa i se deie omului drepturile inapoi, sincer il apreciez mult mai mult pe @Sapioit decat diversele conturi care se creeaza in ultimul timp, cu nume de fete (ca deh, om fi noi geeksi, da “fimeile ne place” si sarim repede sa ajutam), care intreaba diverse chestii si apoi se ofuscheaza ca nu li se da raspunsul mura in gura. Adica na, respectivii au drepturi si @Sapioit nu?

Dar na, nu e decizia mea :slight_smile:

Mda, @iamntz confirma faptul ca democratia functioneaza doar atata timp cat le convine celor de la putere.

Edit: S-ar putea sa ma insel, insa cred ca mi-a fost redat nivelul de dinainte de downgrade (adica nivelul 3). Va multumesc!

Edit2: Totusi, de editat titluri si adaugat taguri tot nu mai am voie, aparent. Adica am voie doar sa dau like-uri mai multe…

Edit3: Corectie: Postarilor mele le pot edita tagurile si titlul, insa nu mai pot edita tagurile si titlul postarilor altor useri. Nu ma deranjeaza asta. Ma multumesc si cu ce am acum/inapoi. :blush:

1 Like