DevForum a împlinit doi ani! La mulți ani! 🍹 🍻

Acum doi ani, într-un moment de nebunie, am cumpărat domeniul devforum.ro, am instalat discourse și am anunțat pe grupul de facebook isprava. Timpul mi-a arătat că n-am greșit făcând asta :slight_smile:

Cu câteva zile am făcut și pagina facebook, unde vor fi publicate ultimele articole de pe forum.

Mulțumesc tuturor!

47 Likes

Doamne ajuta, bine ai facut.

3 Likes

Well done! cheers :beers:

2 Likes

Inainte de DevForum obisnuiam sa citesc cu inters blogul lui Ionut, dupa aparitia sa n-am mai facut-o si vad ca am scapat lucruri interesante: :wink:

1 Like

Toate… ce? :slight_smile:

Forumul și blogul nu papă atât de mult timp pe cât crezi.

Paymo zice că pe forum stau în jur de 30 minute/zi și pe blog în jur de 10-15minute/zi. E atât de mult?

4 Likes

Ei bine… nu știu să-ți zic exact cât timp stau și la articole, că pe tabletă nu am time tracker :smiley:

Darrrrr… articolele alea oricum le citesc; în unele zile citesc mai multe, în altele mai puține, dar majoritatea articolelor le citesc pe diagonală.

Ție ți se pare că postez/citesc multe articole, dar eu mă oftic că ori nu am timp ori nu am energie să citesc și mai multe :smiley:

2 Likes

1)La multi ani,DevForum!
2)Eu in ultimul an,am invatat lucruri interesante de pe acest forum.Timpul meu liber pentru invatat,incepe de la ora.20.00.
3)V-am oferit si un mare like din partea mea!

2 Likes

Pentru a nu repeta cele spuse deja – la care evident subscriu – voi adăuga doar următorul punct:

Pe lângă aspectul învăţării, un al doilea mare beneficiu, care consider că vine în urma participării la forum, constă în îmbunătăţirea comunicării scrise – mai ales dacă există deschidere înspre a accepta şi a acţiona conform feedback-ului primit în formă scrisă (chiar şi negativ/necizelat), sau sub formă de :+1:-uri.

Până la urmă, noi – deşi poate avem o mare afinitate pentru latura obiectivă a informaţiei – fiind tot oameni, cred că dezvoltarea acestor deprinderi non-tehnice, este poate mai valoroasă decât pare la prima vedere…
(cu greu mă abţin să adaug continuarea “… mai ales în România” :grin:).

EDIT:

Şi - cum o dovedeşte şi ziua de astăzi - să nu uităm a menționa avantajul, că avem parte de numeroase ocazii de a redescoperi limba noastră. :sunny: (mai ales că ne aflăm într-un domeniu cu precădere anglofon)

2 Likes

Mult succes.:smiley: As dori si eu sa instalez o astfel de platforma dar in alt domeniu. Poate ma ajuta si pe mine cineva. Chiar si contracost daca nu se poate altfel.Stima.