iamntz
(Ionuț Staicu)
1
Am vorbit cu @navaru acum și am zis să facem un DevMeeting în Constanța spre sfârșitul săptămânii.
Am zis așa: sâmbătă sau duminică (8-9 August), ori dimineața devreme ( ) ori seara, 6-7PM, să evităm căldura mare.
Așteptăm sugestii de local/cafenea/cârciumă.
Oricine este binevenit, indiferent de platformă, limbaj sau specializare.
Nu avem vreun program de discuții stabilit, ieșim doar la o cafea/bere/suc/apă plată cu lămâie.
Se mai bagă cineva?
1 Like
navaru
(Eugen)
2
Am eu un subiect de discutii: the current and future of work (dev related)
- progres vs procrastinare
- ce facem acum si ce optiuni avem
- motiv & bani
I’m in
3 Likes
adavidoaiei
(Adavidoaiei Dumitru-Cornel )
3
Suna interesant, as veni si eu, sunt in concediu in Constanta, Duminica plec.
iamntz
(Ionuț Staicu)
4
Păi în cazul ăsta ne întâlnim sâmbătă.
@stefanz nu ești și tu în CT?
(ar fi destul de amuzant ca majoritatea participanților la întâlnirea din Constanța să nu fie din Constanța )
atufa
(Adrian Tufă )
5
Daca era weekendul trecut as fi venit, ca eram in Eforie Nord, near miss.
Prodix
(Catalin Prodan)
6
Chiar weekendul asta sunt plecat din Constanta. Poate era ok sa stabilim o intalnire cu mai mult timp inainte.
1 Like
iamntz
(Ionuț Staicu)
7
Ei, dar n-au intrat zilele în sac
Nu e singura întâlnire.
Vroiam si eu sa vin dar sambata o sa fiu in drum spre Costinesti.
Nu o sa pot veni decat duminica, sau poate la urmatoarea intalnire.
2 Likes
stefanz
(Stefan)
10
Salut. Mda, sunt în Constanța si in principiu as putea veni, depinde în principal de ora (12-13 mi se pare rezonabil)
iamntz
(Ionuț Staicu)
11
Sugestii de local?
Inițial mă gândeam la ceva în Portul Tomis, dar fiind sâmbătă, cel mai probabil va fi full. Așa că ne rămân localurile din oraș
Preferințe?
În Centru (pe lângă magazinul Tomis) sunt câteva locuri în care am putea merge (Haute Cup, Coffee Shop, Barissimo și încă vreo două).
În Centrul Vechi (piața Ovidiu) sunt o mulțime de locuri în care putem merge dar, la fel ca și în Port, cel mai probabil va fi exagerat de aglomerat)
Ca să vă faceți o părere, duminica trecută a fost cam așa în Centrul Vechi:
via
@iamntz historia d’argentina uneori e quite empty pe terasa plus racoare, liniste si jazzy mellow music in the bg
2 Likes
iamntz
(Ionuț Staicu)
14
@WhoIsElvee: mergem pe mâna lui @dakull și mergem la Historia, darrr… trebuie să vedem cine vine.
O să vă rog să votați:
- Voi fi acolo!
- Posibil, dar nu promit.
- Nu pot ajunge
Sâmbătă la ora 19:00
iamntz
(Ionuț Staicu)
16
iamntz
(Ionuț Staicu)
18
Au fost prezenți: @andySF @stefanz @navaru @Laurentiu @adavidoaiei, @ct27stf și subsemnatul.
Discuții au fost despre… orice:
- câini periculoși
- clienți
- project manageri
-
@navaru a prezentat o idee interesantă
-
@andySF și-a expus niște probleme de organizare și a primit niște sfaturi bune (cel puțin așa cred eu)
Mulțumesc participanților. Sper ca data viitoare să se strângă cel puțin tot atâția!
10 Likes