DevForum Pub & Chat🍻

O lectură interesantă despre situații catastrofale (nucleare) create și din cauza design-ului - hardware, software, UX și UI.

2 Likes

Nu cred că se va întâmpla asta…

Pentru că…

Intre timp in RO s-a prăbușit și elicopterul care a plecat după avionul dispărut, si armata romana e 75% pe hartie, avem ce am votat, sau nu am votat, asa a fost si la mararesti, maresti, am luptat in izmene si desculti, desi ne mandrim mi-e nu mi se pare cine stie ce mandrie ca am fost asa nepregatiti si disperati.

1 Like

This decade in movie titles:

2020 - Pandemic
2021 - The Wolf of Power&Gas Street
2022 - World Wars, episode 3: The Putin Menace
2023 - Assault on прэсинкт 13
2024 - Mad Max
2025 and onwards - Godzilla?

via @adimosh

Jetbrains sunt de fapt rusi, cred ca trec pe vscode, nu imi convine dar sa zic ca rusii sunt barbari si sa folosesc produsele lor e iprocrizie.

Eu știu ca sunt cehi și asa am găsit peste tot pe net. Ai vreo sursa?

Au comunicat ca nu sustin ideea.

@anon48907206 cred ca originea fondatorilor e rusa, dar compania e fondata in Cehia.

You’re right. My bad

CZ e doar un office pt sales, DEV si majoritatea angajatilor sunt rusi, si cu birouri in russia.

Vezi că și Microsoft are birouri în Rusia.

Procentual sunt peste 50% angajati rusi, si toti sefii sunt rusi, deci nu au birouri in rusia, si invers, au birouri in cehia.

nu
compania este inregistrata in Cehia

te descurci tu sa iti traduci

@moon are și el dreptate. Chiar dacă e înregistrată în Cehia, au foarte mulți angajați în Rusia (Dar n-aș zice că peste 50%. Din ce am găsit au ~2000 angajați și doar vreo ~500 sunt ruși)

eu i-am raspuns pt treaba asta :slight_smile:
Da, au birouri in Moscova si Sankt Petersburg.

1 Like

image

2 Likes

deci cu 10 ruble abia-ti cumperi o pula. botswaneza.

1 Like

*Cumpărai, s-a dus ocazia

Gata cu idealurile eco:

1 Like

Tocmai am vorbit cu cineva din Germania si mi-a zis ca deja sunt discutii pro energie nucleara si pe-acolo, unde publicul a fost spalat la greu pe creier anti-nuclear.

am observat o grămadă de bloggeri de 2 lei și alți orci care au sărit să aplaude măsurile luate împotriva creatorilor de conținut independenți ruși, e ca și cum ar veni europa să ne taie plățile și nouă pentru că în România violența în familie și numărul mamelor minore e la un nivel alarmant.

1 Like