DevForum Pub & Chat🍻

Eu cred că e pe bune chestia cu legea asta, deși există posibilități de folosire in mod malefic.

Am impresia că legea asta a picat cumva după ce au fost sparte tot felul de conturi si servere din Rep. Moldova.
Nu la mult timp după întâmplarea asta a apărut și legea si un schimb de vizite diplomatice.
Cred că cei de la BitDefender oferă consultanță guvernului pe tema securității cibernetice.

In mod normal aș fi revoltat de lege, dar fiind un stat la marginea UE si al NATO, plus că e război la vecini, mi se pare rezonabilă.

Crăciun fericit!

#MidJourney

9 Likes

Pff, LOTR probabil vreo 10 ori. :grinning:

Counter-Strike, Red Alert 2 și Starcraft în rețea, au fost vremuri frumoase.

Aveam exact același monitor ca în imagine.

O perioadă nici n-aveam net, doar DC++ și rețea între câteva blocuri.

1 Like

Asa stii ca esti batran.

1 Like

Se pare că nu sunt singurul, nu zic că n-are parti bune. Eu nu sunt un om agresiv, dar dacă cineva m-ar supăra zilele astea garantat i-as rupe toți dinții doar ca să scap de nervi și i-aș spune Crăciun fericit!

Eu am prins vremea dialup in liceu, cand te conectai dupa ora 22 ca era mai ieftin.

In anul 1 de facultate am avut retea de cartier, luam filmul din retea cu cativa mb/s, din exterior cred ca aveam viteza de 30-50kb/s. Dura o vesnicie sa aduci un film nou in retea.

1 Like

La multi ani!
:tada: :clinking_glasses:

La mulți ani!

Să sperăm că 2023 va fi un an mai bun si mai liniștit ca ultimii 3.
Vedem in februarie cum va fi, că atunci au început belele de obicei.

Eu in prima zi din an am ieșit cu bicicleta și am vizitat accidental Crematoriul Cenușa, din București.
Nu știu ce să cred despre anul ăsta…

2 Likes

“My mom always said life was like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.”

Dar sunt alte locuri mai bune unde sa mergi cu bicicleta.

De departe părea un obiectiv turistic.
Abia când am ajuns in curte si am citit am aflat ce e acolo.

De ce n-ar fi un obiectiv turistic ? Moartea e o parte a vietii.

Vezi cimitirul vesel de la Sapanta, in Cluj-Napoca cimitirul Hajongard e o mașină a timpului și un parc foarte frumos cu multă verdeață și copaci vechi de sute de ani.

Stai că au dat chinezii drumul la virus din cauza protestelor.

Să vedem ce iese…

2 Likes
2 Likes

Nu puteau sa ii dea un nume ceva mai epic? Valhalla? Aripi de Inger? Highway to Heaven? Bilet spre Paradis? :laughing:
Cenusa, auzi tu. E ca si cum ar fi pombele funebre denumite “Sicriu”. Kinda lame.

1 Like

Tipul ăsta are o grămadă de sketchuri extrem de bune, asta e ultima:

1 Like

Le vinzi un curs :wink: