Domeniu/Hosting pentru portofoliu

Salut, de putin timp am terminat un site full de la 0, dar ideea este ca se afla la mine in calculator, imi poate spune si mie cineva cum sau ceva domenii Gratis unde sa-mi incarc si eu “munca”, vreau sa-mi incep un portofoliu dar n-am nici cea mai idee unde sa mi-l fac sau unde sa-l uploadez, ma poate ajuta cineva ?

De ce ghilimele la „munca”? :confused:

6 Likes

Salutare!
Ai 2 variante

  • un hosting free la care platesti domeniul sau invers (cativa euro / an) - sunt o groaza de provideri
  • complet gratuit insa cred ca destul de limitat:
    https://www.000webhost.com/
    Mult succes!

Google Cloud e gratuit in anumite limite, Amazon AWS e gratuit in anumite limite (trebuie sa te incadrezi in resursele gratuite altfel platesti), IBM cloud-ul e gratuit in anumite limite, Azure-ul e gratuit in anumite limite, in special daca esti student si ai studcard e total gratis. Redhat OpenShift Online e gratuit, doar ca ai sleep obligatoriu de 18 ore in 72 de ore. (neglijabil)

Singurul dezavantaj la toate e ca ai un delay de o secunda la prima incarcare daca nimeni nu ti-a accesat site-ul de 30 de minute. (eu cred ca nu e relevant, oricum iti poti face un scriptulet (de exemplu cu Google Apps Script) sa iti trezeasca VM-ul din 30 in 30 de minute intre orele in care te-ai astepta la trafic.

Daca ai doar frontend si vrei doar prezentare de cod/proiect poti face o pagina de exemplu cu https://stackblitz.com, codepen, jsfiddle…

Dupa ai netlify, zeit.co, github pages si o droaie de platforme de JAMStack/headless gratuite.

Recomand foarte mult zeit.co, e gazduire de pe alta planeta.

Cred ca dupa aproape un an, op-ul si-a rezolvat problema :sunglasses:
@isti37, ceva imi spune ca i-ai dat segmentation fault op-ului cu ce ai scris pe acolo :dizzy_face: :joy:

2 Likes

Hahahaha nu am observat…
Este sigur pe stackoverflow :))
Bine punctat @Cosmin_Popescu