Echipamente in chirie/leasing

A lucrat cineva cu Grenke de exemplu?

Poate se merită să închiriezi un macbook pro de 5000 de euro și dacă apare ceva mai nou la sfârșitul perioadei îl schimbi.

noi lucram cu Rent tech flexibly with Grover

pana acu nici o problema. dupa 3 ani, poti cumpara un mac cu 1 euro. Am cumparat 50 de apple m1 mac book pro.

cheers

2 Likes

@zitrusgrape ai putut aplica cu societate din RO?

sorry, sunt din Germania :slight_smile:

Era mult prea misto sa fie si in Ro asa ceva :frowning_face:

Sunt destul de sigur că ai firme de leasing echipamente și în RO și ai aceleași condiții. Am avut un proiect acum vreo câțiva ani în care am folosit o firmă, sper să nu greșesc: https://www.grenke.ro/ro/produse/inchiriere/contract-de-inchiriere/?gclid=Cj0KCQiAhf2MBhDNARIsAKXU5GSrfshK6dHEoi-T4vfBR-F2-8Pa5icUIbTYI2mYVJzD0z47t_ooJe4aAqbxEALw_wcB#subscription. Știu, scrie chirie, dar țin minte sigur că era o valoare reziduală cu care puteai cumpăra device-urile la final.

Problema la astfel de achiziții este că în general n-o să vrei să treci prin tot procesul dacă iei câte un laptop sau, oricum, puține echipamente, iar atunci când vrei să iei multe bucăți din ceva vei avea probleme cu stocurile: țin minte că am avut nevoie de vreo 20+ de ipad-uri și într-un final am avut vreo 8 air-uri, 10 ipad 3, 5 ipad 4 sau ce mai era atunci (+ variații de culori și storage).

2 Likes

salut, noi suntem inki.tech si avem un serviciu mult mai bun decat grover cu asigurare completa si globala, contract flexibil si si avem entitate in Romania prin care te putem ajuta. Credem ca suntem unul din lucrurile care sunt mai bune in Romania decat in Germania. Dar avem clienti si acolo daca cei care sunt pe grover vor sa treaca la ceva mai bun :slight_smile:

5 Likes

pot confirma ca inki.tech au oferte bune, tocmai am semnat cu ei pentru un macbook pro M1, va tin la curent :slight_smile:

2 Likes

Doar persoane juridice?

da. deocamdata doar srl si pfa.

1 Like

sa stii ca avem in portofoliu clienti care au facilitat pentru angajatii lor acces la serviciul nostru. daca ne dai un hint sunt sigur ca cineva de la noi de la vanzari va fi fericit sa incerce sa ii abordeze :smiley: :bow_and_arrow:

1 Like

Azi am primit un Macbook Pro de 14’ sigilat de la Inki.Tech.
In total cu sarbatorile a durat cam o lună tot procesul (comandat cu puțin inainte de Craciun), cu custom order de la Apple dar la care au dat o alternativa mai rapidă.


2 Likes