Educative.io păreri

Bună seara! Folosește cineva această platforma pentru învățare( ma refer la Java, C#) ? Este ok?

Alege una care iti place si da-i bataie :wink:

Mulțumesc pentru răspuns. Dar e de încredere aceasta platforma ? Nu prea am găsit reviews la ea și cum e doar pe baza de abonament anual, întrebam aici dacă e ok platforma înainte sa fac achiziția.

Nu am auzit de ea, dar vad ca poti free trial 7 zile. Poti sa bagi un card virtual din Revolut sau unul pe care nu tii bani ca sa fii sigur si testezi alea 7 zile sa vezi daca merita.

Avand in vedere ca sunt si companii inrolate pe acolo, eu zic ca este. Vezi ca ai optinue trial si zic sa nu te arunci in abonament anual.

@Claudiu_Alex am impresia că ești pe cale să pici în tutorial hell (dacă nu cumva ești acolo deja), după ce acum câteva luni întrebai de hyperskill. Nu există vreun curs sau tutorial care să înlocuiască practica, deci odată ce ai citit noțiunile introductive:

  1. pui mâna și faci chestii.
  2. Dacă te lovești de o problemă, investighezi acea problemă.
  3. goto 1

Mi mi se pare foarte shady modelul lor de prețuri, cu diferența de 3.5x între plata lunară vs anuală. Dar hey… :person_shrugging:


Va multumesc pentru raspunsuri. Recunosc, am luat multe tutoriale , intru prin ele, sunt atent la ce face instructorul respectiv, dar la un moment dat ma pierd urmarindu-le (majoritatea sunt video, de pe Udemy). De asta credeam ca Hyperskill sau Educative.io fiind axate mai mult pe practica, ar fi mai ok pentru mine. Vad foarte multa reclama la Educative.io, dar prea putina practica - quiz-uri si assigment-uri dupa fiecare curs, nici un proiect concret.