AlleXyS
(Alexandru Tudor)
iunie 14, 2018, 7:54pm
1
Sa-l ia naiba de Entity Framework daca imi iese ceva cu el :)))
am creat o procedura stocata, bineinteles pentru ca era prea complicat sa fac un calcul cu vreo 12 parametri in EF si nu stiu cum sa o execut :)))
Asp.Net Core Web API, 9 parametrii vin din Angular, si ma plimb cu ei prin casa pentru ca nu stiu sa-i leg la baza de date
var rating = mainContext.SqlQuery(“RatingCalculator”, param1, param2, param3, …, param9);
mainContext e injectat in constructor
cica An object reference is required for the non-static field, method, or property 'CalculateRating.mainContext'
inteleg, are nevoie sa ii specific o tabela, o entitate, ceva … dar eu vreau doar sa-mi execute procedura din baza de date
ah, sa nu uit. toata treaba asta vreau sa-mi returneze un decimal inapoi in metoda
merci
Desi nu stiu daca te ajuta, asa executam eu o sp din entity framework
todoContext.UsersTodo
.FromSql("EXECUTE uspAddInUserTodos {0}, {1}", getId, getTodoId)
.ToList();
Acei {0}, {1}
sunt parametrii procedurii stocate
Nota: Foloseam asp.net core versiuna 1.ceva
PS: Are nevoie de new
pe undeva. Cel putin asa cred
1 Like
AlleXyS
(Alexandru Tudor)
iunie 14, 2018, 8:08pm
3
nu inteleg de ce trebuie sa-i specific o tabela, sau cum scap de asta :)) adica, in exemplul tau… UsersTodo?!? pentru ca am un ditamai queryul de 114 randuri legat de mai multe tabele.
ops: am omis sa spun (si sa vad) ca metoda mea este de tip “public static decimal”. Problema este ca daca elimin tipul static, n-o mai pot apela in clasa in care am nevoie.
adimosh
(Adrian Mos)
iunie 18, 2018, 8:27am
5
Nu ai vreo problema silly de genul incerci sa apelezi un field non-static injectat prin constructor intr-o metoda statica?
1 Like
Instanta a clasei prin Dependency Injection si saved by ado net (pt procedura stocata)