EROARE: Cookie-urile sunt blocate din cauza unei ieșiri neașteptate

Am instalat word press pe site-ul meu, iar la logare primesc urmatoarea eroare:
EROARE:Cookie-urile sunt blocate din cauza unei ieșiri neașteptate. Pentru ajutor, te rog să consulți această documentație sau să accesezi forumurile pentru suport.
Am facut si setarile necesare in browser si tot nu merge.
Ce pot sa fac?

Bine ai venit pe forum!

Nu cred că browserul e problema ci ori un plugin, ori o temă face figuri. Încearcă următoarele:

  1. În wp-config.php setează WP_DEBUG pe true (define('WP_DEBUG', true);) și spune-ne dacă primești vreo eroare, warning etc.
  2. Asigură-te că wp-config.php este salvat ca UTF 8 (și nu ca UTF 8 BOM sau alte minuni)
  3. Actualizează manual WP (download și dezarhivează peste tot ce ai; fii fără grijă, nu-ți șterge nimic de-al tău)
  4. Redenumește wp-content/plugins în wp-content/plugins_tmp (idem și pentru wp-content/mu-plugins)
  5. Mută tot din wp-content/themes care nu începe cu twenty... (i.e. temele ce nu sunt livrate cu wp).
2 Likes