Eroare Symfony - [InvalidArgumentException] Unable to find file "@FrameworkBundle/Resources/config/router_dev.php"

Atunci cand rulez pe oricine proiect de symfony 3 , php bin/console server:run ma lovesc de eroarea :
[InvalidArgumentException] Unable to find file “@FrameworkBundle/Resources/config/router_dev.php”.
Tot am aceasta eroare si nu reusesc sa imi dau seama de la ce e?

Am tot dat clean chache, am cautat in config / dupa acest fisier in sa el este cu .yml nu cu php…

P.s caut un git repo pentru un simplu shop pe symfony 3 care sa fie ceva ce nu e gen cms sau produs oficial, strict in scopul didactic, daca imi poate recomanda cineva functionabil(i-as ramane chiar dator) , multumesc in avans.

https://symfony.com/doc/current/configuration/configuration_organization.html

2 Likes

Uite asta am incercat eu sa configurez, https://github.com/vdonchev/WebShop daca reusesti (si imi spui si cum ai rezolvat) promit ca fac cinste cu 2-3 beri sau o Pizza.