Vreau sa dezvolt un magazin online dar nu am nevoie de complexitatea unui cms (cs cart magento presta…) vreau sa am doar chestiile de baza cum ar fi cos, checkout, user accounts, produse…
Stiti ceva de genul?
Am vazut o librarie pt Codeigniter dar e deprecated.
Woocommerce nu, prefer sa-l fac de la zero. Mie imi trebuie doar functionalitatile de baza si de acolo sa le dezvolt, nu am nevoie de ceva functional cu 1000 de optiuni inutile.
Nu prea ai ce demo să găsești pentru Symfony. Eventual poți să citești documentația și să vezi dacă-ți place stilul, după care te apuci de scris tot de la zero (destul de ineficient, aș zice )
Poți încerca Sylius care este un framework/soluție de e-commerce bazat pe symfony. Iar dacă ai nevoie și de cms poți încerca sylius combinat cu eZ Publish
Dezavantajul este, că probabil, nu sunt prea folosite în România din câte știu eu și de exemplu nu cred că există integrări cu procesatori de plată din România sau de curierat, iar dacă dorești să adaugi funcționalități va trebui să respecți regulile(de exemplu sylius este facut în stil bdd) din respectivele proiecte, asta dacă vrei să contribui dar și să nu iasă o ciorbă după.