Funny dev related stuff - the chill corner 😂

4 Likes

5 Likes

http://birounotarialcluj.ro/Contact.html

sa va delectati ochii cu un site super.


Sunteti fani Roxette ?

7 Likes

Dar este mai mult decat Roxette, pe sunet sta foarte bine. :slight_smile:
Pe Acasa este ABBA, pe Despre Noi este Vivaldi, pe Descrierea Serviciilor este Lacul Lebedelor… :sunglasses:

5 Likes

Nu ma prind

Se pare ca au scos muzica.

Are muzica pe pagina. Cel putin pe pagina de contact poti asculta o piesa de la Roxette

@isti37 muzica inca este :smiley:

Nu mai folositi internet explorer.

1 Like

In html + css: http://diana-adrianne.com/purecss-francine/

2 Likes

Nici in Chrome nici in IE, eu nu aud nimic. @Cosmin_Popescu Tu auzi ceva?
M-am uitat in sursa si are intr-adevar ceva de playback dar nu e chemat de nicaieri

function jsPlay(soundobj) {
 var thissound= eval("document."+soundobj);
 try {
     thissound.Play();
 }
 catch (e) {
     thissound.DoPlay();
 }
}

Caracterele space sunt hilare

1 Like

hmmm
Eu am deschis pagina in firefox pe ls ora 5 si ceva si canta ceva pe acolo
probabil a scos piesa
drepturi de autor maybe :smiley:

LE: A sters piesa :smiley:
Nu mai canta nimic :))

Folosea un tag de genul <embed>

Muzica a ramas pe site: http://birounotarialcluj.ro/images/Roxette%20-%20Listen%20To%20Your%20Heart.mp3

2 Likes

https://www.lingscars.com/

Altul cu care sa va mai delectati :eyes: :))

2 Likes

1 Like

Undeva, în spatele unor uși închise:

– cum ne facem reclamă?
– FB ads?
– nah, prea scump…
– facem un site ca în 1994 și devine viral?
– hmmmm…

6 Likes

Chiar pare bine lucrat. Mie unul imi place, are stil si fler

Da, probabil l-a facut chiar el, notarul :))

M-am referit la https://www.lingscars.com/ :smiley:

LOOOOOL https://www.lingscars.com/anti-slavery

Deci e vorba de “est europeani” AND “africani si asiataci veniti cu barca” si oricine care ARATA sau MIROASE ca un emigrant ilegal.

Cine e LING? Aici devine interesant

https://www.lingscars.com/about

Saraca de ea (da, e o ea), s-a integrat perfect.
O chinezoiaca maritata cu un englezoi-martzoi, care se chinuie sa arate ca un englez adevarat, adica mancand rahat despre est-europeni si emigranti, pentru ca nu e asa, cum e cel mai bine sa te integrezi intre englezi: incerci sa faci si tu ce fac ei, pentru ca poate macar asa le devii macar simpatic.

A fost o seara minunata ieri, englezii au mancat bataie de la Croatia. Faptul ca nu au ajuns macar la loviturile de departajare a fost perfect. Sper sa ia bataie si de la Belgieni, eu mizez pe un 2-0 pentru Belgia.
Eu mi-as fi dorit sa ia bataie de la francezi, e intotdeauna foarte haios, mi-as fi dorit cu 2-0 si intr-o faza cat mai preliminara a competitiei, dar nu a fost sa se intalneasca, dar cu Croatia e excelent, cu Polonia ar fi fost super dar Polonia a decis sa arate ca echipa lu’ Nea Puiu’ :smiley:
Sper sa le iasa pe nas englezoilor brexit-ul :smiley: