Funny dev related stuff - the chill corner 😂

Da, <iostream.h>, închizi paranteza

Și mai era ceva…

void main()

Dialog între un programator C++ și Cristian Dascălu

1 Like

Urmeaza manea pe C++ si un core dump

Păi sincer se potrivește perfect. Să-nțeleg că ăla e ceva manelist?

Mi se pare exact genul de om care folosește cuvinte de jenul jmekerie. Nu mă așteptam la nimic altceva.

1 Like

E fantastic sentimentul cand esti foarte bun la ceva.
Sarac rau fiind, imediat m-am gandit cum sa fac bani din asta.

Prima oara cand am simtit ca sunt bun la ceva a fost cand faceam vizualizari winamp, prin 2001.
Era ceva de nisa…

8 Likes

hm… inelarul? Ce-i cu el? Sa vedem ca-i insurat?

image

1 Like

secure and reliable code

It is time for the remaining sane developers to say, “Enough already!” and put this silly academic experiment to rest.

Fortunately, there exists a successor language, called C (Wikipedia) that encourages modern principles, such as developers being aware of the hardware they are writing for, being aware of the software they are writing, and the users that will use it.

3 Likes

TIL: Ostrich algorithm - Wikipedia

1 Like

5 Likes

Asta apropo de facultate sau nefacultate :troll:

1 Like


more coffee :coffee:

1 Like

Cand lucrezi cu nemtii…

1 Like

Nu odată m-am gândit că mai ușor este să hăcuiești ceva și apoi show off decât să play nice and do your average job.

5 Likes

4 Likes

https://news.ycombinator.com/item?id=29646742

Discuții demne de HN.

3 Likes

2 Likes