Global Day of Coderetreat 2016

1)Eu nu vreau sa ma dau mare pe acest forumi,fiindca vreau sa fac acest mic anunt de IT.
Eu pana la urma,eu sunt zugrav de meserie.Dar imi place sa vorbesc si sa invat despre front-end.

2)In data de 22 octombrie 2016,va incepe un interesant eveniment de IT,este vorba de Global of Day Coderetreat!
Global of Day Coderetreat se organizeaza in mai multe orase din intreaga lume,este un eveniment global.
Global of Day Coderetreat se desfasoara intr-o singura zi,adica intr-o sambata.
Evenimentul este dedicat pentru programatorii juniori si seniori,pentru limbajul Java.
Acum eu nu stiu sigur,daca se poate discuta si despre alte limbaje de programare,@ Global of Day Coderetreat 2016.
Eu in ultimii 3 ani de zile,eu am fost mereu la Global of Day Coderetreat.
Eu de cate ori am fost,s-a facut teste si s-a scris coduri pentru limbajul Java(eu sunt fanul celor de la NetBeans).

Evenimentul incepe la 9.00 si se termina la 18.00.
Se face echipe cate 2 programatori la un birou si cei 2 programatori lucreaza impreuna.
Dupa un timp anume,echipele isi schimba componenti.
Intre 13.00-14.00,este pauza de masa.
Dupa ora 14.00,incepe sesiunea a 2-a cu intrebari si discutii pe tema de recapitulare despre ce s-a discutat de dimineata.
Dupa ora 18.00,se merge la o bere(cine vrea,cine are placere).

Cu prietenie,Florin!

3 Likes

Nu stiu de ce, dar ceva ma face sa-l apreciez pe Florin. Poate face devforum un case-study cu un zugrav care face reconversie la programator.

4 Likes

Mie nu mi se pare un lucru chiar aşa ieşit din comun încât să fie necesar un case-study… doar un zugrav oarecum (vorbind la un nivel înalt de abtractizare) se ocupă tot de chestii front-end, nu? :blush:

PS: lăsând gluma la o parte, este chiar de apreciat interesul care-l acordă :clap:

3 Likes

In primul rand,vreau sa le multumesc celor care mi-au apreciat acest anunt despre Global of Day Coderetreat.

In al doilea rand,oameni buni,nu trebuie sa va suparati pe mine,faptul ca am postat despre GDC.

Succes!

1 Like

Nu s-a supărat nimeni, doar erai apreciat :wink:

1 Like

Ma bucur ca se mai sesizeaza si altii cu evenimentul asta. Eu l-am organizat cativa ani la rand la Timisoara. Din pacate in ultimii ani a inceput sa piarda din popularitate.
Am observat o greseala de gramatica “Global of Day Codretreat” nu prea are sens in engleza. Corect este “Global Day of Coderetreat”.
Ar fi cineva din Timisoara interesat de eveniment?

1 Like