Go Developer - Cluj Napoca, full time job

Roluri de Go Developer deschise în cadrul unei companii de produs din Cluj-Napoca - se lucrează pe proiecte blockchain (cryptocurrency - Bitcoin, Ethereum etc.).

  • Este necesară experiență anterioară utilizând Go (în producție sau proiecte personale; chiar și pentur o perioadă de câteva luni) și cunoașterea conceptelor specifice
  • Sunt mai multe roluri deschise la nivel de Mid și Senior

Pentru întrebări sau informații adiționale pot fi contactată pe e-mail ([email protected]) sau skype (hd.andreea.majeri).

2 Likes

Intrebare
Ceva de go junior aveti ?

Este un limbaj putin mai exotic.

Intr-adevar, este un limbaj putin mai exotic. Din pacate pentru moment nu avem roluri la nivel de junior, insa daca consideri ca este potrivit pot sa revin spre tine cu un mesaj in momentul in care vom avea astfel de proiecte.

Ok !

Multumesc !

O zi frumoasa ! :slight_smile:

Curiozitatea m-a făcut să mă uit peste Go. Well, e Javascript (n-ai clase decât într-un mod ciudat, ca la Javascript) + C (n-ai clase dar ai pointeri) + ciudata abilitate ca o funcție să returneze 2 valori (ceea ce fac în PHP cu un array, dar apoi PHP are clase așa că pot separa erorile de un răspuns valid). Oricine a programat ceva cu cele două s-ar descurca în Go în vreo două zile.

M-am uitat și peste repository-uri de cryptomonede scrise în Go, nu am avut nici o problemă să înțeleg ce e acolo.

1 Like

Cred ca @geosoft1 ne poate zice multe despre Go :smiley:

Sunt sigur că sunt persoane care au lucrat ani de zile în Go, însă vroiam să spun părerea cuiva care programează în altceva decât Go și căruia nu i se pare mare filozofie.

Personal nu știu ce e cu recrutarea asta de „vrem oameni care știu x”. Sunt o mie de limbaje de programare cu mii de framework-uri și biblioteci. Chiar îți pui piedică angajând fix pe ăla (că s-ar putea să fie unul singur din 50.000) care știe fix combinația ta.

Aici îmi place Microsoft. Faptul că știi C++ sau C# e 10% din relevanța de a fi angajat.

Anyway, cred că de asta cer Go: https://github.com/ethereum/go-ethereum

3 Likes

M-am uitat pe ceva cod go
Nici mie nu mi s-a parut de neinteles :slight_smile:

Bine, nu erau nici foarte lungi

PS: Din ce am vazut pe acolo poti folosi struct in loc de class
PPS: Stiu ca el sucreaza in Go. Digital Ocena, Kubernets sunt scrise in go

Doar că aici nu e o discuție despre Go sau despre alte limbaje, este un anunț de angajare. Valabil și pentru @RedGuard

Mulțumesc.

2 Likes

De ce e ciudata? Multe limbaje pot face asta (de exemplu python, dar daca vrei sa enumar, nu ma mai opresc pana maine :slight_smile: ).
Si in C++ poti s-o faci, de exemplu cu std::pair pentru doua valori, pentru mai multe, std::tuple, ca merge fain combinat cu std::tie, sau de ce nu, poti folosi orice container ai chef.

2 Likes

Si in C++ poti folosi struct in loc de class. Pana la urma un alt limbaj e un alt limbaj. Sigur nu e silver bullet.

Nice nice

In c# ai si o clasa Tuple care iti permite sa faci tupluri.
:slight_smile:

Ionut, ultimul post promit ! :smiley:

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.