Hackathon Supernova Internet Computer

Hackathonul Supernova se desfasoara in perioada 10 Mai - 20 Iunie 2022 si are premii si finantare de pana la $6 Milioane, in DeFi, SocialFi, GameFi, Metaverse, NFT-uri si altele.

Web3 transforma internetul si furnizeaza oportunitati extraordinare pentru programatori si antreprenori. Hackathonul Supernova al Internet Computer saluta si invita programatorii si antreprenorii sa inceapa sa dezvolte folosind cele mai avansate platforme Web3 care exista astazi si sa castige premii, granturi si investii din faza initiala de pana la $6Mil pe parcursul dezvoltarii ideii lor. Un numar impresionant de dapp-uri si servicii au fost deja lansate pe Internet Computer, inclusiv platforme sociale, dapp-uri de mesagerie instanta si market makeri automati.

Participantii la Supernova pot juca un rol major in dezvoltarea unui nou web, decentralizat in care social media si alte servicii sunt detinute, conduse si actualizate de comunitati DAO. In Web3, social media si jocurile online vor avea functionalitati DeFi si vor deveni SocialFi si GameFi, care se vor combina pentru a sustine ecosistemul Web3 in plina expansiune si decentralizatul Metaverse.
Supernova include sase categorii: SocialFi, GameFi, Metaverse si NFT-uri, Defi asincron, binele public / impact social si “blue sky” o categorie deschisa la orice tip de idee.

Inregistrarile vor fi acceptate pana pe 20 Iunie, 11:45 PM, ora Pacificului.

Internet Computer este un nou tip de blockchain care poate hosta, aplicatii pentru pietele formate din mase de oameni, poate hiper-scala aplicatii Web3 si servicii, cu toate datele lor si computatiile on-chain. Servicii cu adevarat decentralizate pot fi construite folosind smart contracte avansate scrise in limbaje de programare cum sunt Rust si Motoko (un limbaj nativ care poate fi invatat cu usurinta de catre orice programator Solidity sau JavaScript) care compileaza WebAssembly.

Eu am scris despre hackathon :slight_smile: oricum in vreme de recesiune, strategia este sa contruiesti, sa dezvolti, pentru ca totul este mai ieftin intr-o recesiune, acest aspect il inveti in timp si prin experienta, nu neaparat de la stiri.

2 Likes

Resurse Devs pentru Hackathon

  • De unde sa incepi

  • Workshopuri

  • Intrebari tehnice

  • Backend + Frontend

  • Mobile Devices

  • Autentificare

  • Tutoriale Generale - Udemy

  • Code Samples - Github

Acceseaza aici toate resursele

1 Like