Scopul hackathon-ului este acela de a aduce împreună cauze cu impact social și hackers (fete și băieți). Așadar, dacă ești developer, product manager, designer, UXer sau marketer, înscrie-te, adu-ți echipa de hackers (fete și/sau băieți) și hai să inventăm, creăm, rezolvăm și să prototipăm pentru 2 zile în mai.
Pe 9 mai, marți, va avea loc de la 18:00 la 21:00 sesiunea de pre-hack când ONG-urile vor pitch-ui problemele la care caută o soluție și se vor forma echipele. Fiecare va vota pentru temele la care dorește să contribuie și se vor forma echipe de 3-4-5 persoane per soluție (pot fi mai multe soluții pentru aceeași temă).
Va urma un timp de gândire până sâmbătă, 13 mai și duminică, 14 mai, când va avea loc hackathonul propriu-zis de la ora 9:00 la ora 17:00.
Chrome se plange ca conexiunea pentru hacking for humanity nu e safe / nu are incredere in certificat. Pentru site-ul principal “romania.girlsintech.org” nu se plange insa.
Also mixed content tot pe main site iar hackingforhumanity.girlsintech.org are self-signed cert desi main site cert. este wildcard. Please fix it’s kinda … you know.
Oh, great goodness! Cum s-a întâmplat asta? Nu cred că era zilele trecute.
O să dau un mail departamentului tehnic al GIT, ăla din San Francisco. Noi nu avem posbilitatea să ne băgăm nasul în partea tehnică. Ce avem noi sub control este hacking4humanity.girlswhocode.ro și evident, girlswhocode.ro.
Salut, vă reamintesc de Hacking for Humanity - avem lista de organizații neguvernamentale participante și vorbim de proiecte pe încurajarea unei bune guvernări, îmbunătățirea educației, acordarea de sprijin mamelor singure, monitorizare de politici publice, sprijin pentru persoanele cu dizabilități, promovarea transportului alternativ sau acordare de sprijin victimelor violenței domestice. Toate proiectele: http://bit.ly/H4H-ONGs
Hacking for Humanity hackathon este deschis participanților de ambele genuri, te poți înscrie cu echipa sau individual dacă te pricepi la web/mobile/front-end/back-end development, design, UX, product management, marketing sau growth hacking.
Înscrieri: https://bit.ly/H4H-Hackers
Unde m-as putea încadra dacă am un produs comercial, dar care rezolvă o problemă socială?
Eu vin si cu problema si cu soluția.
As fi vrut sa prezint produsul.
Este un produs comercial, nu pentru că se urmărește profitul, ci pentru că ar fi imposibil unei ONG sa acopere cheltuielile, deci e un fel de crowdfunding.
Teoretic și din ce înțeleg, la business social atâta timp cât profitul este investit în rezolvarea problemei sociale.
Din păcate perioada de înscriere a proiectelor s-a încheiat.
Am creat o aplicatie web care functioneaza ca SaaS.
Un serviciu care functioneaza ca o interfata intre oameni si institutii, care include si capacitate legala (semnatura electronica este inclusa in contul fiecarui utilizator).
Structura este modulara, ceea ce inseamna ca permite incorporarea de functionalitati specifice unor nevoi precum cele ale ONG-urilor.
As putea crea module pentru:
CMPP
CENTRAS
Active Watch
AROI – Asociația ROI
Asociația E-Civis
Sincer sa fiu (imi cer scuze pentru lipsa de modestie), s-ar putea crea un hackathon numai pentru crearea de astfel de module.
Salut, Vin cu un update. Tocmai am anunțat premiile. Vă mai puteți înscrie până duminică seara, ora 18:00. Dacă te pricepi la web/mobile/front-end/back-end development, design, UX, product management, marketing sau growth hacking înscrie-te aici: https://bit.ly/H4H-Hackers și fii parte din una dintre cele 3 echipe care va câștiga BEST HEART HACKER!
Contribuie la creșterea inovației în organizații care lucrează pe încurajarea unei bune guvernări, îmbunătățirea educației, acordarea de sprijin mamelor singure, monitorizare de politici publice, sprijin pentru persoanele cu dizabilități, promovarea transportului alternativ sau acordare de sprijin victimelor violenței domestice. Vezi organizațiile participante: http://bit.ly/H4H-ONGs
Accesul selectiv e pentru ca mai lucrez la stabilitate si trebuie sa mai “testez” si institutiile. Mai sunt verificari.
Am vrut sa vad si interesul, iar ideea este destul de complexa la prima vedere. Nici nu stiam ce se va intelege. Am nevoie de feedback.
Ca munca, mi-a luat 3 luni - fara plata. A inclus si 5-6 saptamani de negocieri cu 15-20 de firme furnizoare a serviciului de semnatura electronica. Am ajuns sa le confund
PS: Imi cer scuze pentru off-topic Monica.
Totusi nu am inteles daca pot participa. Mai vedem.