HTML creare pagina personalizare produse!

Salut. M-am apucat recent sa creez o pagina html (sunt mai incepator), pagina este despre aranjamente trandafiri, etc. Doresc sa creez o pagina de personalizare, unde clientul cand intra, pe langa produsele deja expuse pe alta pagina, sa poata sa-si faca propriul lui aranjament. (Model cutie, culoare trandafiri, etc). Ma gandesc sa fie ceva de genul, sa poti selecta fiecare optiune, sa-ti arate si pretul…si la sfarsit un buton de adaugare in cos. Daca ma poate ajuta cineva cu un model sau orice, as fii recunoscator.

E-mailul meu: [email protected]

Din păcate pentru tine distracția abia acum începe. Dacă ce ai făcut acolo ține de html și css, acum va trebui să intri în javascript ca să faci funcțiile pe care le vrei. Tot din păcate, nu exista un cod standard care să-ți rezolve funcționalitatea pe repede înainte. Va trebui să creezi un configurator cu mâna ta.

Sau, dacă nu te pricepi și nici nu ești interesat să creezi și alte site-uri, ai putea folosi platforma wordpress sau o alta platformă din care poți face un site e-commenrce. S-ar putea să rezolvi ceva mai repede.

nu doar javascript, dar si php, pentru sistemul de shopping cart

1 Like

Îți pot spune de pe acum că nu ai nici un viitor in software cu atitudinea asta.

Tu ți-ai lăsat mailul și aștepți să îți trimită cineva ceva, pentru că aparent nu poți fi deranjat să revii singur pe forum :slight_smile:

1 Like

Părerea mea ste să alegi un CMS, eu de exemplu îți recomand să folosești wordpress. Ai module care fac toata treaba tu doar să le configurezi și să le modifici cum dorește inima ta.

Un exemplu: olium.ro
Este realizat pe CMS-ul WordPress.

3 Likes