Incepator caut job de web developer

Salut,

Caut un job/ internship/ experienta/ orice in web developement si altele.

Cum am ajuns sa ma intereseze domeniul asta a fost dintr-un interes personal asupra criptografiei. Ulterior m-a dus catre a invata diferite limbaje de programare. Am inceput cu C++ realizand ca e prea greu pentru mine la acel moment. Urmatorul limbaj de care m-am indragostit a fost Python cu care am reusit sa lucrez mai rapid ajungand sa creez un joc folosind OOP, adventure.py . Jocul e text based unde poti alege mai multe caractere cu care sa joci. Urmeaza sa ii creez o interfata in colaborare cu un prieten.
Urmatorul limbaj a fost JavaScript la care am poposit mai mult reusind sa creez ca mai multe proiecte printre care ultimul de care sunt mandru. Un blog full-stack folosind “MEAN stack”. Acest proiect urmeaza sa il predau/prezint saptamana viitore la Fortech. Momentan sunt intrun web pre-employment trainig la ei.
In iulie anul asta am avut oportunitatea sa fac parte din faza de admitere la Academy+Plus sustinand un bootcamp in C si UNIX. In cadrul admiterii la Academy+Plus am invatat in prima faza comenzile UNIX si apoi am trecut direct pe C unde am invatat sa: scriem functii fara librarii, sa ne cream librariile proprii, algoritmica si sa lucram in echipa. Lucrul in echipa reprezinta un factor important in terminarea proiectelor de grup. Am fost admis ca student in academie urmand sa incep cursurile din octombrie.
Sunt o persoana sociabila, imi plac provocarile, jocurile si filosofia ( am urmat facultatea de filosofie la UBB) si sunt licentiat in tehnica dentara.
Sunt disponibil oricand, ma puteti contacta aici, aici si repo-ul meu se afla aici.
Sunt deschis catre orice colaborare indiferent de dificultate cat timp ma aleg macar cu experienta :smiley: .

2 Likes

Eu acum am găsit o grămadă de companii pe linkedin prin recruiteri, pe JS se bat pentru cei care cunosc redux/react.
Problema e că niciuna nu e din România și se cere mult.

Dacă îți faci un profil poate nimerești ceva ce ți se potrivește. La Fortech se duc toți studenții, au de unde alege cât china. Ești la un nivel de începător, ar fi un miracol dacă cineva te angajează cumva.

Ca sugestie pe JS recomand vscode/atom și eslint cu .eslintrc configurat cu eslint de airbnb.

O să ai codul mult mai curat și mulți se uită la acest lucru la un începător că la altceva nu se pot uita.

2 Likes