JetBrains Fleet — Public Preview Launch Demo

Ați încercat? Păreri?

Prima parere: praf.
Am incercat partea de remote development cu ssh … e slow, nu reuseste sa imi arate fisierele din folder, da ceva eroare de fsdaemon si mananca multe resurse … :slight_smile:

UPDATE:

  • la un coleg ii merge LOL
  • 2 instante mananca ~ 3.8gb
  • indexarea iti rupe serverul
  • autocomplete-ul dupa indexare e de-a dreptu praf
1 Like

Prima parere: decent

L-am incercat pe proiectul de la munca. Indexarea rupe cpu-ul. Daaar se misca decent si a identificat corect proiectul maven.

In momentul de fata este o aplicatie decenta pentru a tine notitele.

1 Like

Related:

Cred că Jetbrains s-au grăbit lansându-l fără plugins.

Rămâne de văzut cum se va dezvolta.

Ba baieti, mie imi place! Am voie? :smiley: Nu o sa ma apuc sa fac review la el dupa 2 zile de utilizare el fiind un produs in beta. Dar are ceva care pe mine ma atrage, in contrast cu VS Code care nu m-a atras niciodata(blasfemie)

Ce imi place la el? hard to say…faptul ca are look and feel jetbrains fiind insa ceva mai lightweight decat IntelliJ. Doar pare mai lightweight ca nu e deocamdata.

Imi mananca constant 8-12% CPU. Comparat cu Goland IDE care mananca intre 2 si 4%, e enorm.

Totodata parca nu am aceleasi probleme la indexare. E destul de rapida si nu imi mananca mult. Dar nu se compara cu IntelliJ/Goland deocamdata, ceea ce utilizez eu aproape zilnic.

Imi pun speranta ca in viitorul apropiat, Fleet ma va face sa dezinstalez VS Code si va deveni go to editor pentru notite, lightweight work, chestii din astea.

1 Like