Joburi entry-level, fără experiență

Salut!

Am un prieten, proaspăt ieșit de pe băncile facultății (septembrie 2023) și își caută ceva de lucru în domeniul IT. A terminat electro la Poli în Cluj, are cunoștințe de bază de programare, cât este media după facultate.

Nu are momentan preferințe la tipul de lucru, ar merge orice de la fullstack la embedded, important este să aibă de la cine învăța, fiind la început de drum. Nu are restricție de oraș momentan (ar prefera totuși Cluj, Timișoara sau București, poate Brașov) , deci dacă știți vreun internship sau poziție de junior pe undeva, dați-mi un semn vă rog în privat și vă trimit un CV sau vă pun în contact cu el direct.

La noi la firmă internshipurile se fac vara, ceea ce este prea târziu pentru el… S-a tot lovit de refuzuri pentru că în anunț scria entry-level, dar la fața locului ăia ziceau că de fapt ei caută entry-level spre mid, nu fără experiență, deși anunțul zicea clar că este pentru cei fără sau cu puțină experiență… Urăsc practicile astea, dar asta e piața, toată lumea vrea experiență, preferabil la bani de entry-level…

Știu că la începutul anului se mai deblochează bugete, etc. peste tot, poate nimerim ceva. :blush:

3 Likes

Am uitat să specific, dacă nu era clar, dacă aveți vreo intrare undeva, știți de ceva job, please let me know. :blush: