Salutare,
De curand m-a apucat frenezia blogging-ului si as aprecia niste pareri si sugestii din partea voastra.
As vrea sa imi spuneti daca postarea vi se pare ca e scrisa intr-un mod clar si de asemenea daca vi se pare un content util.
Salutare,
De curand m-a apucat frenezia blogging-ului si as aprecia niste pareri si sugestii din partea voastra.
As vrea sa imi spuneti daca postarea vi se pare ca e scrisa intr-un mod clar si de asemenea daca vi se pare un content util.
Presupunând că (unul dintre) motivele pentru care scrii articolele sunt creșterea brand-ului personal și/sau lărgirea orizonturilor profesionale, permite-mi două sfaturi care te vor ajuta pe termen mediu-lung:
Dacă din varii motive articolele nu mai sunt pe dev.to (îți sunt șterse, se închide site-ul etc) tu rămâi cu zero brand-awareness. Idem și scrierea sub pseudonim.
Multumesc pentru sfaturi!
Da, chiar mai devreme mi-am cumparat domenii pentru brand-ul personal, cumva aveam in target sa portez la un moment dat pe site-ul personal. (We are taking baby steps)
subscriu la a detine controlul
pe de alta parte… pentru multi dintre noi ownerul de aici e “iamntz” si nu “dl. staicu” / ionut staicu / ionutstaicu.com
depinde si de scopul ulterior, dar de obicei e mai comod / bine / eficient cu nume (in loc de pseudonim)
pai ai John_Jhon
este generic si nu spune nimic despre tine
Vezi ca, pe forum, cel putin poti sa iti pui numele real si un pseudonim
Imi aminteste de un devforum meet la care am participat si nu ii stiam pe oameni. Si in loc de nume, am intrebat, aici este masa cu tocilari :))
pai scopul meu aici e diferit de scopul lui (asa cum l-am presupus noi) pe blog.
mie imi place libertatea de a fi nepopular daca asa simt / doresc, pe cand el nu isi permite asta daca vrea sa se promoveze profesional
fair enough
Cheia este să ai numele asociat nick-ului
(dar good point și am prins ironia )
nush la ce te referi