Mai exista si altceva decat ExpressJS?

Am mai auzit de SailsJS, SleekJS si Locomotive … but … and I quote

Locomotive builds on Express,
preserving the power and simplicity you’ve come to expect from Node.

Sleek.js is an MVC Framework implemented from Node.js, built-in with base dependency on handlebars.js, express.js, mongoose.

$ npm info sails |grep express
     'express',
     express: '3.16.0',
     'express-handlebars': '~1.0.1',

https://www.meteor.com/

Si express e bazat pe connect: https://github.com/senchalabs/connect si cam tot e bazat pe express asa cum zici si tu mai sus.

Merita pomenit ca mai exista si Koa (next generation web framework … zic ei) daca esti fan ES6: http://koajs.com/

1 Like

Interesant Meteor. Imi sta putin in gat faza ca se baga si la frontend dar vad ca acolo seamana foarte bine cu BackboneJS. Totusi as prefera in continuare sa folosesc ce stiu si sa nu mai fie nevoie sa maintain o gramada de chestii

Explica in 2 propozitii diferenta dintre Koa si Babel :smile:

Babel is a JavaScript compiler, adica scrii ES6 si ii face fallback la versiunea curenta de ES … e doar un compilator.

Koa - next generation web framework for node.js. Scrii ES6 si engine-ul V8 stie sa-l interpreteze daca folosesti switch-ul “–harmony”: https://github.com/joyent/node/wiki/es6-(a.k.a.-harmony)-features-implemented-in-v8-and-available-in-node

:slight_smile:

2 Likes

Mai exista Koa si Hapi, in rest sunt framework-uri mai complexe (ca si cele listate de tine).

Hapi au ajuns la 8 major versions in 7 luni, cu tona de BC-uri si dupaia liniste. N-as prea avea incredere

ar mai si http://krakenjs.com/ facut (tot pe express) de paypal, merita incercat caci se lauda cu securitate si scalabilitate, desi este tot pe express

1 Like