Manage Your Day-to-Day

Manage Your Day-to-Day e o cărticică superbă (se citește în mai puțin de 3 ore) cu tips and tricks despre cum să fii mai eficient și creativ. E $6 pe Amazon pentru Kindle.

2 Likes

@vlad In ce fel te-a ajutat? :smile:

Ceva mai complex ce tocmai termin de citit: No Excuses!: The Power of Self-Discipline
by Brian Tracy

Te ajuta sa iti organizezi viata, sa inveti tehnici ce iti vor creste desciplina, sa devii mai bun in viata profesionala, personala si de familie. Este 10$ pentru Kindle pe Amazon.

Recomand cartea in special celor care doresc sa devina mai bun profesionisti sau pur si simplu mai eficienti ca persoana si s-au impotmolit. Nu sunt 100% de acord cu tot ce scrie in carte, dar pot sa va zic ca mi-a schimbat viata in mai bine.

Best motivational book: Being and Nothingness :smiley: also ceva mai “light”: Despre Limita de Liiceanu este quite nice.

EDIT:

http://zenpencils.com/comic/89-stephen-fry-ultimate-self-help-book/

1 Like

M-a dus cu un pas mai în față spre a pune osul la treabă. După ce am revenit din Londra, unde am citit-o la recomandarea unui prieten, am început rutina la care tot visam de aproape un an (sună clișeizat, știu).
Și e faină cartea pentru că îți prezintă rutinele unor nume mari contemporane fără să-i urce pe piedestaluri.

@vlad: la ce carte te referi tu? “Being and Nothingness”?

Si pe mine filosofia lui Brian Tracy mi se pare una de succes. In fiecare zi la prima ora treceti obiectivele (fie ca sunt personale sau la job) - IN SCRIS!

Vorbeam de Manage Your Day-to-Day

@Catalin_Banu Don’t mistake philosophy for snake oil :smile:

@vlad cool! imi aminteste de Daily Rituals - mai mult pentru curiozitate insa