Meet Devin, World's 1st AI Software Engineer Who Can Build Websites, Videos

Scriu cod de aproape douăzeci de ani [1].

Nu cred că-ți imaginezi câte unelte au apărut și au dispărut care promiteau ceva pe linia asta.

Probabil o să apară ceva bun imediat după ce moare java, php, ruby, python și cine naiba tot moare de douăj’ de ani. :troll:

1. ca profesie, mai sunt cel puțin zece înainte de asta. ↩︎

5 Likes

programatorii, in special de cand cu chat gpt :slight_smile:
intre timp…

De bătrânețe, poate? :sweat_smile:

Pe site-ul lor apare " We’ve raised a $21 million Series-A led by Founders Fund. Learn more here.", ca sa te inregistrezi au un form google, nu stiu in cat timp iti dau access.

https://www.cognition-labs.com/

Asa in video pare promitator, prea frumos sa fie adevarat, oricum procentul ala de 13.86% in care rezolva un issue random pe github e cam putin, dar mai mult decat alte modele:

Devin AI si Libertatea in IT, Raul presupune ipotetic ca in 2 ani AI o sa inlocuiasca programatorii.

Elon Musk a spus de curand ca in 2 ani inteligenta artificiala o sa depaseasca inteligenta umana(singularitate in AI).

O scurta istorie a large language model,
ChatGPT: 30 Year History | How AI Learned to Talk:

in Mai o sa fie Google I/O(14 mai) si MS Build(21-23 Mai), ma astept sa se anunte lucruri noi pe inteligenta artificiala.

Un pas important in inteligenta artificiala o sa fie procesoarele Blackwell pentru AI de la NVidia care vor fi disponibile pentru achizitionare din toamna.

Am citit zvonuri ca Chat GPT 5 va fi lansat vara asta.

Elon Musk are modelul de large language model Grok, a scris ca progresul acestui proiect depinde de achizitionarea procesoarelor AI, deoarece exista o penurie a acestora pe piata.

NVidia a devenit una din cele mai profitabile companii din cauza vânzări procesoarelor AI.

Practic exact ce vreau astia de la Devin sa faca, dar pare ca nu le prea reuseste sau se misca ft incet.

Acest Aider, mi se pare cel mai avansat asistent AI pentru dezvoltare software. În special datorită faptului că are integrare la nivel de CLI: știe să ruleze comenzi de git, să instaleze pachetele lipsă și așa mai departe.