Modificare text in Romana

Salut,

Am un template pe opencart 1.5.4 si am o problema ccu un text care trrrebuie tradus, magazinul este pus pe front cu romana cat si in admin. In header.tpl am liniile de cod 368 si 735

<button type="button" data-for="column-left" class="pull-left btn btn-danger"><i class="glyphicon glyphicon-indent-left"></i> <?php echo $this->language->get('text_sidebar_left'); ?></button>
<button type="button" data-for="column-right" class="pull-right btn btn-danger"><?php echo $this->language->get('text_sidebar_right'); ?> <i class="glyphicon glyphicon-indent-right"></i></button>

vreau in loc sa scrie Sidebar Right si Sidebar Leftt sa pun Categorii si Produse recomandate.

Cum as putea face asta ?

Păi nu are treabă cu header.tpl, eventual modifici direct din modul sau din english.php (în cazul tău ro):

$_['text_sidebar_right'] = "Produse";
$_['text_sidebar_left'] = "Categorii";
1 Like

Am introdus in romana.php dar nu functioneaza…

Adaugă în english.php

Acolo ar trebui să fie acea bucată de cod - doar modifici.

Nu exista codul acolo, l-am adaugat si degeaba :frowning:

Dacă ai pus ca în citat e clar.

Ce vrei sa spui?

Am gasit, se afla in /english/module/themecontrol.php :smile:

Mă bucur că ai rezolvat. Data viitoare foloseşte funcţia de căutare în tot proiectul - economiseşti timp preţios în felul ăsta.

2 Likes

Dadusem un parametru gresit la cautare, recunoc :smiley:

Din cauza unor chichiţe de genu pierdem timp. Se întâmplă :smiley: