Module / plugin-uri pentru notificari SMS despre starea comenzilor

Salut,

Stim cu totii cat de important este informarea rapida si eficienta a clientilor despre starea comenzilor. Pentru a veni in ajutorul magazinelor online bazate pe Magento, WooCommerce, PrestaShop OpenCart am lansat module / plugin-uri pentru notificari SMS despre starea comenzilor care pot fi descarcate si instalate gratuit, pentru aceste platforme, de aici:

Versiunile acoperite de aceste plugin-uri sunt:

Magento 1
Magento 2
PrestaShop 1.5 - 1.7
WooCommerce
OpenCart 1.5 si 1.6
OpenCart 2.0, 2.1, 2.2
OpenCart 2.3
OpenCart 3.0+

Cateva dintre avantajele integrarii notificarilor SMS in magazinul dvs. online:

  • Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online, rata de deschidere a unui SMS fiind de peste 99%.
  • Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul reprezinta cel mai eficient canal de comunicare directa, fiind citit in medie in primele 5 secunde de la primire.
  • Statisticile arata de asemenea ca numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati permanent si in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.
  • Construiti o relatie mai puternica cu clientii dvs. prin notificarea acestora prin SMS despre starea comenzilor, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.
  • Informand clientii prin SMS despre starea comenzilor, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.
  • Spre deosebire de alte canale de comunicare, SMS-ul este un canal de comunicare disponibil continuu, independent de conexiunea utilizatorului la Internet, astfel stiti intotdeauna ca informatia privind comanda ajunge in timp util la clienti.

Asteptam cu interes orice sugestii in legatura cu orice functii pe care doriti sa le dezvoltam in aceste plugin-uri, aditional pe langa functiile existente.

1 Like