Navigație auto android

Buna ziua , am in BMW x5 e53 cu webasto și am o navigație android , normal webasto era setat din Navigația OEM , exista o aplicație android care sa facă disponibilă controlul webasto pe Navigația noua ?

Nu vreau să te dezamăgesc, însă ce cauți tu s-ar putea să nu existe. Protocoalele de comunicare nu sunt documentate de cele mai multe ori, și nu-și prea bate nimeni capul să facă reverse-engineering pentru mașini așa vechi (văd că modelul s-a produs până în 2006). Ar fi fain să mă înșel totuși.

Dacă aș fi în locul tău, aș căuta navigația originală, și folosești telefonul cu un suport fain pentru navigație (magnetic, eventual cu wireless charging). Eventual un adaptor să conectezi telefonul prin bluetooth către mufa de auxiliar să ai sunetul prin sistemul mașinii.

M-am lovit cu o problemă asemănătoare cu un alt tip de mașină (2001), și am decis că mai bine rămân cu navigația originală ca să nu pierd funcționalitatea (nu mai puteam seta o grămadă de chestii de la dimensiunea anvelopelor, la reglarea ceasului etc).

Baftă!

1 Like