Numar Zecimale Javascript

Salut, sunt in urmatoarea situatie:
Calculez un numar si trebuie sa aflu numarul sau de zecimale am incercat cu "toFixed() " dar se limiteaza la 20 de zecimale mie imi trebuie tot numarul , eu voi da de la tastatura numarul de zecimale, gen n= 150.

In momentul de fata programul meu ajunge la numarul de zecimale inpus de Javascript, pana la 150 afiseaza doar 0000 gen 1.234234234234230000000000000000000000 , exista vro solutie pentru afisarea turor zecimalelor?

P.s Am citit ca este o limita inpusa de javascript de 16 zecimale, o alternativa pe care am gasit-o e :
http://mathjs.org/docs/datatypes/bignumbers.html

Convertești numărul într-un string, faci un split pe . și iei .length…
Dacă nu vorbim de un număr irațional normal că vei avea matematic …000

2 Likes

trebuie sa aflu numarul sau de zecimale

Nu am inteles exact care este scopul. Este un proiect personal sau au vreun task anume?

Este posibil sa incerci sa folosesti un “patent sa bati un cui”. JavaScript nu este cel mai bun limbaj pentru calcule matematice mai complexe, e chiar limitat prin design.

A folosit decimal.js, o librarie foarte buna.Problema e data de faptul ca JS-ul afiseaza un numar limitat de zecimale atunci cand se foloseste Math.sqrt(x).El avea nevoie de o precizie mai mare.