O listă cu LLM Agents

,

Am făcut o listă de bookmarks cu agenți LLM, to whom it might concern. Dacă mi-a scăpat ceva relevant, apreciez sugestii.

M-am jucat (demult) cu Aider, Open Interpreter și AutoGPT – la care am și revenit zilele astea, cu diverse rate de succes – de (cele mai) multe ori am primit răspunsuri parțiale sau învârteli în cerc, da nicio n-am insistat cu maximă tenacitate, în funcție de timp și dispoziție.

3 Likes

Cred ca era mai bine un repository pe Gh cu lista in readme. Poate mai contribuie si alta lume. Daca nu exista deja.

m-am gândit și io după ce-am postat. da aia e o listă pentru uz personal, mi-a trecut prin cap c-ar fi de interes și pentru terți
e potențial colaborativă, Anyone with the link - can comment

Desigur, pe gh se înghesuie mai mulți devs, da nu mi-am propus să mă ocup de asta / ca maintainer. altfel, pentru info de tipul ăsta gsheets e mult mai la îndemână / wins on UX.

și speram, cu ocazia asta s-auz și de la alții cum le merge, dacă folosesc cu succes vreun agent.

io am reluat ieri joaca cu AutoGPT, a început promițător, după care a început să se învârte în cerc, ba mi-a zis și că nu poate să facă - deși făcuse 2-3 prompturi mai sus, în același thread. După care Aider a livrat, de la primul prompt.

Ca următor pas îmi propun să încerc Aider via Claude. Vezi Claude 3 beats GPT-4 on Aider’s code editing benchmark, see: Accessing other LLMs with OpenRouter. Claude chat nu merge din .ro, da zice-se că merge via api.