O versiune gratuit de hosting ? Putin ajutor la resurse aici ?

hosting
recomandări-hosting

(Damian Florescu) #1

Salutare! Am un website pentru un ONG din facultate. Problema e ca au cumparat domeniul de la MXHOST si nu ma lasa sa configurez DNS pentru firebase. Site-ul e unul simplut de prezentare si are 75 mb. Aveti vreo recomandare cu unde as putea sa mut domeniul cu un hosting gratuit ? Exista vreo platforma care sa imi ofere hosting gratuit pentru atata spatiu ? Stiu ca odata cei de la Claus Web ofereau 100mb free dar nu mai stiu in ce conditii. O mana de ajutor aici va rog ?


(Adrian Tufă ) #2

http://www.3x.ro/


(Chrome R) #3

Salut, cei de la Awardspace iti ofera loc de stocare 5GB/luna si au si posibilitatea de a schimba versiunea de PHP…ma rog, detalii, descoperi tu mai multe.


(Damian Florescu) #5

Nu pot configura domeniul pentru awardspace si sa fac transferul gratuit ? Adica imi cere sa il mai platesc odata pentru transfer la valoarea initiala.


(Chrome R) #8

Nu stiu sa te lamuresc exact, cu privire la problema ta si cu privire la costurile suplimentare. Nu am avut niciodata host cumparat de la MXHOST si nu stiu cum “functioneaza” ei, mai ales pe asemenea situatii.


(Constantin Campean) #9

Pentru fișiere mici vreau să testez săptămâna aceasta Netlify și Github Pages.


(matthers) #10

Daca e ONG, incearca la ROMARG. Daca tin minte bine, la un moment dat ofereau pachete gratuite pentru ONG-uri/fundatii/cazuri speciale.


#11

Cum adica nu te lasa mxhost sa setezi DNS-uri?


(matthers) #12

As pune pariu ca de fapt vrea sa spuna ca firebase ii cere directionare prin A records, ceea ce inseamna ca trebuie sa aiba zona DNS gazduita undeva.

majoritatea providerilor iti permit sa modifici nameserverele, insa nu iti gazduiesc si zona DNS(desi unii fac si asta, la cerere, gratuit sau contracost).

Daca nu ai optiunea in cont, intreaba la MXhost daca iti pot gazdui zona DNS. E mai aiurea pentru ca probabil trebuie sa deschizi tichet pentru orice modificare, dar probabil nu sunt foarte dese,