Optimizare viteza site de prezentare

Salutare. Ma poate ajuta cineva sa optimizez pagespeed la site ul Viotur.ro ( Site ul era creat cu Divi si am trecut pe Elementor, folosesc o tema cu licenta de pe themeforest, este un site simplu de prezentare creat pe platforma Wordpress are 5 pagini si cam 130 articole)
Va multumesc anticipat.

Cache și/sau un hosting mai răsărit, gen

(lucrez la Hosterion)

Daca ai un hosting care are server web LiteSpeed, folosește plugin-ul WordPress LiteSpeed Cache.

Astea sunt soluții pentru care nu ai nevoie de un developer, dar există și variante în care îți optimizează un developer.

1 Like

Multumesc mult ptr aceste sfaturi

1 Like

Da este adevarat, cred ca cei de la Hosterion ruleaza cele mai bune servere din Romania

2 Likes

Și cloudflare cu http cache pentru a servi din cdn totul.

1 Like

Am avut candva gazduit la Hosterion site ul si am incercat de doua ori sa revin inapoi la ei si nu au mai vrut, si m am dus la datahost.ro( am venit la ei de 3 zile, si stiu ca mi au configurat pe server litespeed si redix)) nu stiu daca au servere asa bune. Poti te rog sa ma ajuti tu sa configurez litespeed ca eu nu ma pricep la tehnic, cineva mi a configurat iewri si a ajuns la 95 iar dupa cateva ore a instalat cineva care i am dat acces un modul de chat si a coborat viteza cand am testat la 60 iar dupa ce i am dat acces inapoi sa configurreze viteza la cel care ajunsese cu cateva ore inainte l 95 nu a mai reusit sa aduca la 95 desi a dezactivat acel plucgin de call butoon chat

Nu ma pricep cum sa configurez