Salut, am terminat de cateva zile un site si am niste intrebari/nelamuriri si sper sa ma ajutati cu niste pareri/sugestii + codul vostru legat de fiecare problema in parte. De ce vreau si cod-ul vostru? pai nu fac zilnic chestia asta si asa imi dau seama de cum ar trebuii sa fac mai bine/profi partea respectiva si din 10 idei, sper sa ajung la ceva bun in final…
Site-ul cu pricina este este: http://tiglaoptima.ro/
Prima chestie ar fi legata de pagina “acasa”, eu folosesc absolute si as vrea sa scap de chestia asta, stiind ca nu`i prea profi… dar pt. un site static la care se modifica sa zic asa doar contentul, asa m-am obisnuit…
Aici am o chestie cu min-height:1200px si as vrea sa scap si de absolute si de acest min-height, deoarece am acelasi cod si pe pagina de contact si acolo ramane mult spatiu alb sub forumul si aceasi chestie si in pagina /puncte-de-lucru.html dar aici nu e chiar asa de deranjant…
A doua chestie, paginile produselor de la tigla metalica si tigla cutata, sub gama de culori am un <hr>
care in firefox e ca draq, nu apare bine ca in chrome si acolo pagina este cu float, decat forumul are partea cu comentariile cu absolute, nus ce sa ii fac… si field-urile forum-ului apar altfel in FF.
Si inca o chestie, cand intru de pe telefon, pe site-ul respectiv tot de pe chrome, meniul se sparge doar in jos si nu si pe lateral…
Astept pareri/sugestii legat de ceea ce am explicat mai sus si daca mai vedeti si altceva ce nu este OK din punctul vostru de vedere, postati…
Ms