Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR

Am intampinat acum o eroare in momentul in care am activat o tema pe wordpress.

Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in /services15/webpages/util/f/u/funmi.site.aplus.net/public/wp-content/themes/unload/app/lib/settings.php on line 3
line 3 -> "$opt = (new unload_Helper())->unload_opt();"

Cum as putea sa o rezolv? Tin sa precizez ca webhostul foloseste PHP5.6

Poti incerca:

$optInstance = new unload_Helper();
$opt = $optInstance->unload_opt();
1 Like

Multumesc pentru raspuns. Vad ca eroarea din linia 3 a disparut dar mi-a aparut in linia 145

Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in /services15/webpages/util/f/u/funmi.site.aplus.net/public/wp-content/themes/unload/app/classes/helper.php on line 145

line 145 -> $header = ((new unload_Helper())->unload_set($opt, 'optHeaderStyle')) ? (new unload_Helper())->unload_set($opt, 'optHeaderStyle') : ' ' ;

Am incercat sa modific dupa sctructura data dar nu merge.

Daca nu iti merge acel tip de method chaining nu ai PHP 5.6. O sa fie greu sa modifici tot.

1 Like

Da, webhostul pe care este pus site-ul zice ca are PHP5.6 dupa cum poti verifica si in imagine https://gyazo.com/439ca61cd9ae8c79ea2cd68326bd28bf . Dar am facut acum testul si pe un alt webhost si vad ca tema se intaleaza fara erori. In orice caz va multumesc pentru raspunsuri!

Versiunea se mai poate schimba si din htaccess manual in functie de host. Fa un fisier .php in public folder si da un echo phpversion();
Garantat e sub 5.5.

3 Likes

Current PHP version: 5.3.28

Ai dreptate, frumos din partea firmei de host.

2 Likes