Partener de discutie tehnica pentru site de turism (bune practici, API-uri touroperatori etc)

Ma bate gandul sa fac o agentie de turism online (un booking wannabe). Am acces deja la API-urile catorva tour-operatori (in mare parte destul de similare dpdv. tehnic). Am experienta cu SOAP (pe asigurari), nu caut raspunsuri la intrebari tehnice specifice.

Persoana ideala e un dev/team-lead/arhitect care a lucrat la vreun proiect similar si poate sa impartaseasca din experienta avuta. Vreau sa inteleg mai bine entitatile si legaturile dintre ele, proceduri de stocare a informatiei incat sa nu dau in API-uri la fiecare request etc.

Discutia va fi una amicala la un pranz in Bucuresti (in jur de 2h). Pranzul din partea mea bineinteles :slight_smile:

2 Likes

Noi lucram pe partea de turism. E jale.

1 Like

Poti dezvolta?

Putem stabili o discutie videocall one-on-one si vedem ce se potriveste.

Am avut o discutie cu @RedGuard (pentru care ii multumesc si aici) dar care e implicat intr-un proiect din alta tara. M-ar mai ajuta o discutie cu cineva cu experienta locala.

1 Like

Eu am lucrat cand eram tanar. E o industrie de care nu mi-e dor deloc :slight_smile:

1 Like

Am lucrat acum cativa ani cu cateva agentii de turism. Api-urile sunt absolut groaznice. Sper ca s-a mai schimbat ceva intre timp. Am jurat atunci ca nu voi mai face asta niciodata.

1 Like

@ct27stf , poate ai tu ceva de zis pe tema asta?

Am lucrat pentru ceva de genul. Daca ai intrebari trimite-mi un mesaj privat

Bună ideea, trebuie să fac și eu un topic m-ar interesa cineva cu experiență pe voip și asterisk pentru ceva de genul.

am lucrat cca 3 ani in domeniu. n-as vrea sa repet

Deci faptul ca lucrez de 8 ani in domeniul tehnologic al turismului ma face un fel de masochist. De fapt asta ma inveseleste, daca ma mut sa lucrez in alt domeniu s-ar putea sa fie mai bine.

1 Like

Ce anume te intereseaza pe voip/asterisk?