Pentru cei de pe wordpress: ce pluginuri premium folositi?

Pe mine ma bate gandul sa dau niste bani pe niste plugin-uri de WP si eram curios: voi folositi pe site-urile voastre (nu ale clientilor) pluginuri premium de WP si daca da, cam care anume?

Pe blogurile personale nu folosesc nici un plugin premium, dar îți pot spune cu care am avut contact:

  • Migrate DB Pro - util în stadiul de dezvoltare (sincronizezi DB și uploads cu producția). Este util dacă ai la mai multe proiecte un set-up de genul dev->stage->producție; varianta gratuită are niște limitări dar își face treaba destul de bine (e.g. nu sincronizează și uploads)
  • WPML - chiar dacă este o mizerie plină de bug-uri, este cel mai OK plug-in multilanguage;
  • Un add-on Ninja Forms;
  • ACF - am aflat de el accidental dar am sfârșit prin a-l cumpăra; are și el bug-urile lui dar este foarte util (dar și incompatibil între versiuni majore)

Cea mai frustrantă chestie cu unele plugin-uri plătite este că nu oferă o modalitate simplă (e.g. composer) de a descărca ultima versiune alta decât intrat pe site -> auth -> du-te la download -> download -> unzip.

incearca sa se protejeze si ei de piratare. ca si cum…

1 Like

Chestia e că fișierele sunt descărcabile accesând direct un url de forma foo.com/download_id=123&key=ffff. Problema este că id-ul ăla este pentru o versiune anume, nu pentru ultima versiune.