Am fost in situatia sa reactualizez datele firmei si banca nu a putut sa obtina certificatul constatator de la ONRC asa ca m-am dus eu la banca sa fac reactualizarea, nestiind ca fara constatator nu se poate. Aviz celor care au firme, fiti pregatiti. M-am apucat sa il generez online, in fata lucratorului bancar. Mare greseala, fiecare pas este o incercare, fiecare actiune este o necunoscuta.
- Din homepage te cuprinde ameteala: informatii gramada, meniuri care nu ar trebui sa existe decat daca esti autentificat, totul “bold”
- creere cont: ai optiunea de a-l face prin RoEid. Mare greseala, platforma aia nu permite decat prin aplicatie descarcata din AppStore/Play. Inapoi la formular…
- creere cont, trimitere email confirmare, confirmare… formular amanuntit, cu X dropdown-uri cu selectii de tara, data nasterii, expirarea cartii de identitate, tot tacamul.
- ajung la formulare: completeaza firma, apoi ce esti pentru firma si inca o data datele personale, inclusiv expirarea CI. Asta cu eliberarea&expirarea ma exaspereaza oriunde o vad. Inutilitate maxima.
- selectez ce vreau, ma mai duce prin 3 pasi si-mi zice: nu ai “profil de plata”. Creeaza unul
- creez profil de plata. Iar datele personale, contul bancar (!!!). Apoi…pauza, nu am link de retur la operatiunea inceputa. Meniul pe mobil e cu “slide” dar acopera tot ecranul si nu vezi daca s-a intamplat ceva cand dai clic pe vreo optiune. Mai mult, nici o optiune nu duce catre “cererile mele”. Intorc telefonul pe “wide”, dispare meniul, apare o pagina gen “dashboard”, fara linkuri decat “acasa” care ma scoate din site
- intru iar, merg iar la cereri, mai completez o data, ajung sa vad linkul de plata, primul card nu merge “ca nu acceptam astfel de carduri”. Era un Visa de la AlphaBank. Reincerc cu in ING, merge, fac plata, success,…now what. Nu am link la documentul generat, dar am unul sa vad factura si nota de plata.
- inapoi in meniu, mai scormonesc, gasesc un formular de cautare, caut cererile “de azi”, gasesc cerea mea, gasesc link de descarcare si… nu functioneaza de pe mobil. Sa va f…t in gura. Am plecat de la banca si am scos PDF-ul de pe desktop, iar acum trebuie sa merg la banca iar ca sa termin procesul.
Digitalizare de 40mil eur