Practica si experimenteaza: Global Day of Coderetreat 2014

Coderetreat este un eveniment care se concentreaza pe fundamentele de dezvoltare software si design. Dureaza o zi intreaga si este o zi intenss de practica, departe de presiunile obisnuite de a termina taskurile zilnice. Formatul coderetreat sa dovedit a fi un mijloc foarte eficient de imbunatatire a cunostintelor si a abilitatatilor programatorilor. Prin practicarea principiilor de bază ale designului modular și orientat-obiect, dezvoltatorii isi pot imbunatati capacitatea de a scrie cod care sa minimizeze costurile de schimbare a lungul timpului.

Global Day of Coderetreat este un eveniment la nivel mondial care sarbatoreste pasiunea pentru dezvoltarea de software. Anul trecut, peste 5000 de dezvoltatori de software pasionati din 170 de orase din întreaga lume au ales sa-si petreacă ziua pentru a practica utilizand formatul coderetreat.
In acest an ne așteptăm chiar mai mult! Suntem în prezent în proces de înregistrare a oraselor. Dacă sunteti interesati de a organiza un eveniment în orasul vostru, va rog sa completati formularul de inscriere de aici.

Pana acum sunt deja anuntate urmatoarele evenimente in Romania:

Ma astept sa fie organizat unul si in Cluj-Napoca, pentru ca in fiecare an au fost mai multe evenimente organizate.

Pagina oficiala pe meetup pentru Timisoara: http://www.meetup.com/The-Timisoara-Agile-Software-Meetup-Group/events/205906782/

Daca doriti sa veniti, va puteti rezerva un loc la linkul de mai sus. Exista locuri suficiente pentru toti, intrarea e libera, pranzul, cafeaua, apa si ceva de rontait sunt incluse. Multumim lui Syneto pentru sponsorizare.