Probleme securitate Facebook?


(Stanciu Bogdan Mircea) #1

Prietena mea și-a șters acum ceva luni contul de Facebook. Astăzi în mod ciudat foștii prieteni au primit notificare din partea acelui cont “a contact just joined Messenger”. Contul este in continuare șters și nu poate fi vizualizat. Sa fie doar Bug sau e ceva ce ar trebui să ridice semne de întrebare? (Hacking, spam, bots).


(Marius Lucian NEAG) #2

Am văzut la un prieten un bot care îi copia profilul de Facebook, apoi dădea add la toți prietenii lui. Evident că i-am dat accept fără să mă gândesc prea mult, că doar îl știam. M-am gândit că și-a șters contul sau mi-a dat unfriend din greșeală. Câteva minute mai târziu botul vorbea cu mine pe Messenger încercând să-mi vândă ponturi de făcut bani.

Poate e la fel și în cazul tău, însă faptul că apare doar pe Messenger e ciudat și poate să fie bug.


(VP) #3

Din ce stiu pentru stergere definitiva trebuie sa le trimiti o cerere de stergere. Din setari se face o dezactivare a contului si ei lasa implicit reactivarea contului dupa x zile… vezi sa nu se fi reactivat contul.


(Stanciu Bogdan Mircea) #4

Aici ne mirăm și noi. Contul a fost șters cu luni în urmă. Deși unii din foștii prieteni ai contului au primit notificarea cu “had joined the conversation”, contul a rămas inactiv.