Procesatori plăți on-line în România, 2017

Ce procesatori de plăți on-line folosiți?

  1. Ghișeul.ro folosește MobilPay
  2. EMAG folosește PayU
  3. RCS & RDS folosește EuPlătesc.

Pentru o aplicație web scrisă în Python (Flask) ce soluție ați recomanda - una cu documentație bună și cu posibilități de a fi testată? Știu de Stripe, dar aș vrea o soluție „de la noi”. M-am gândit la EuPlătesc. Ce părere aveți despre ei?

Niște discuții mai vechi de pe forum:

  1. Procesatori de payment in Romania
  2. Sunt Catalin Maftei - owner plationline.ro - AMA

PayU nu accepta decat clienti foarte mari, corporate. Au pasat tot ce aveau mai mic la EuPlatesc. Am lucrat cu toti, nu pot spune ca ma impresioneaza integrarile lor foarte mult. MobilPay sau EuPlatesc sunt cei mai ok.

2 Likes

salut Andrei, daca vrei sa incerci solutia mea plationline.ro da-mi un email si iti trimit un cont demo.

1 Like

Eu vreau să ştiu de ce aţi pus captcha în pagina asta https://www.plationline.ro/pages/inregistrare_old/web-site.php

Salut Adrian,

Fara captcha primim fake requests de la bots.

Băgaţi reCAPTCHA de la Google, pentru că ce este acolo în pagină e o glumă.

Rulează codul de mai jos dacă nu mă crezi

<?php
$content = file_get_contents("https://www.plationline.ro/pages/inregistrare_old/web-site.php");
preg_match('~<td class="text_captcha">(.*)</td>~is', $content, $match);

echo $match[1] . "<br/>";

$captcha = strip_tags($match[1]);
preg_match("~(\d+)\s(\w+)\s+(\d+)~is", $captcha, $match);

echo "<strong>" . calc($match) . "</strong>";

function calc($match) {
	switch($match[2]) {
		case "minus":
			return $match[1] - $match[3];
		case "plus":
			return $match[1] + $match[3];
		case "ori":
			return $match[1] * $match[3];
	}
}
2 Likes

thx,

corect, avem recaptcha pe alte pagini, dar cand am implementat versiunea asta de site parca nu era disponibil … sau nu mai tin minte … cred ca sunt mai bine de 10-15 ani de atunci.

azi am achizitionat domeniul plati.online si in cel mai scurt timp vom pune noua versiune a site-urilor online.

5 Likes

Va pot spune:

  • Euplatesc flexiibili insa nu au specialisti, am inteles ca de ceva vreme au adus oameni (solutia lor este invechita, insa prezinta cateva avantaje comparativ cu piata), per total OK

  • Romcard: am lucrat cu ei acum ceva vreme, foarte greu … si foarte inceti, aveau cativa pusti/studenti {cred}, care nu prea cunosteau mare lucru, platforma (ambele versiuni), sunt o gluma proasta, sper sa se fi schimbat intre timp

  • Mobilpay: sunt ok, au oameni si cel mai imp. au un sandbox (comparativ cu cei din concurenta)

  • Avangate: (dev este romanesc): cei mai profi d.t.p.d.v

Cele bune

inteleg ca tu nu ai lucrat si cu platforma mea, te invit sa integrezi kitul nostru de opencart sa testezi serviciile mele.

Salutare!

Asa este, nu am avut inca placerea, voi incerca cand se va ivi ocazia…

Felicitari oricum!

1 Like