Suntem o echipa mica multiculturala si cautam colegi noi. In cadrul echipei se vorbeste engleza, poloneza si romana si avem nevoie de colegi noi care sa vorbeasca limba poloneza si romana. Engleza ar fi un bonus.
Avem un proiect propriu, nu facem outsourcing, deci vei lucra doar pe acelasi produs/ tehnologii.
Am incercat si cu agentii de recrutare si scouting in platformele de freelancing, dar fara rezultat, asa ca imi incerc norocul aici.
Pentru programator
Tipul Colaborare; Full/Part-time, carte de munca sau freelancing.
Remote 99%. Undeva la 10 zile pe an diferite deplasari prin Europa.
Nu suntem interesati foarte tare de experienta trecuta, poti invata cu noi atat timp cat te descurci cu PHP/JS/MySQL.
Vei fi responsabil de integrari intre solutia noastra si alte soft-uri de tipul ERP, CRM, E-COMMERCE, dar si de dezvoltarea de features noi pentru produsul nostru.
Astept mesaj privat.
Pentru manager de proiect, avem nevoie de cineva cu minimum de experienta in livrarea de proiecte software.
Da, poloneza si romana. Avem o combinatie nefericita de clienti din Romania si colegi din Polonia care nu reusesc sa se inteleaga in limba engleza.
Majoritatea clientilor nostri nu se pricep foarte tare cu calculatoarele/ tehnologia si atunci le este mai greu sa comunice intr-o alta limba ceea ce nu stiu nici in limba materna.
Suntem destul de limitati cu asta, inclusiv cu partea de limba engleza nu stam foarte bine, dar ne descurcam decent, mai invat eu o poloneza, mai fac ei cursuri de engleza.
Noi lucram mai mult cu 3D, matematica, iar schitele si brief-urile sunt infinit mai usor de asimilat de catre toti colegii.
Una peste alta, asta e exact motivul pentru care Europa nu va fi niciodata prospera. In US toata lumea vorbeste engleza. Ma rog, americanii vorbesc 0.7 limbi straine. Dar aici, e omor sa gasesti oameni cu fiecare limba vorbita.